Chrome Pointer

Scarlet Mystery xx

   Om Scarlet Mystery, lämpligt nog kallad Sherlock med anledningen att hans äldre helbror redan fått namnet Mycroft, bara kunde sluta grina illa och försöka kicka bort de andra hästarna på banan hade han troligen blivit en mycket framgångsrik galoppör. Sherlock trivs dock bäst då han inte behöver finna sig mellan många andra hästar och trivs därför som allra bäst i stallet under lugna perioder då resten av flocken är på separat bete.
   Han har alltid sin storebror Mycroft efter sig som en skugga, och även om Sherlock oftast tillåter det kan han ibland ilska till och jaga bort sin bror, som då istället vaktar sin flock på avstånd.
   Lite oväntat har denna lynniga häst som gärna går med bakåtstrukna öron fantastiska framgångar på dressyrbanan, där han dansar fram som på moln, särskilt till tonerna av klassisk musik som lockar de sura öronen att ivrigt spetsas framåt.
 
 
   Namn: Scarlet Mystery xx
   Tilltalsnamn: Sherlock
   Namnbetydelse: Scarlet Mystery kan översättas till "sharlakansrött mysterie", och är en hänvisning till sir Arthur Conan Doyles verk A Study in Scarlet (sv. En studie i rött). Bokens protagonist är Sherlock Holmes.
   Född: 2010
   Ras: Engelskt Fullblod
   Lynne: Lynnig och antisocial. Enmanshäst som är mycket lojal till sin ryttare.
   Level: 15
 
 


Amanda Rainwood

Alltså aaagh, Sherlock i mitt hjärta <'3

Justine Greennose

Jag vet inte om sso´s svenska sidor har gått ut med detta men det finns en värdekod som ger dig en T-Shirt med albaniens flagga! 3MAJA2016 (den fungerar)

Svar: Jag skrev om det för bara några dagar sedan - det är en polsk tröja för att fira Polens nationaldag 3 maj!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Vad står xx för?

Svar: "xx" är en rasbenämnelse och används efter namnet på ett fullblod för att visa att det är just ett Engelskt Fulllblod. Man gör samma sak med Arabiska Fullblod (ox) samt Angloarabiska Fullblod (x).
Esmeralda Silverforce

heddi

Hej esmeralda!
Ja undrar när du tycker det är lämpligt att komma in i dinodalen? För i dina avsnitt berättar du är när du fick uppdraget om att komma in där så skulle hela storyn typ förstöras eller hur jag ska förklara så jag undrar bara i vilken lever eller efter vilket avsnitt är det lämpligt att börja med det uppdraget?💕

Svar: Man kan göra uppdragen i vilken ordning man vill. Eftersom alla områden har viktiga storylines då de öppnas vill jag inte blanda ihop dem, för det känns inte roligt att blanda ihop för många viktiga trådar då jag ska försöka göra en videoserie som ska vara någorlunda enkel att följa. Alla får självklart spela igenom uppdragen i den ordning de själva har lust till!
Esmeralda Silverforce

Daniela Dogfield

Asså OMG älskar att det är Sherlock tema på namnet. Mycroft och Sherlock *-*
Är besatt av Sherlock Holmes så tyckte det va jättekul :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.