Chrome Pointer

Royal Secret xx

   Royal Secret, men det passande smeknamnet Mycroft, är en magnifik och högrest hingst som dock knappt kan titta på ett höstrå utan att gå upp i vikt. Medan detta må vara ovanligt för ett fullblod är hans snabbhet mer åt det karaktäristiska hållet och han visar på stor uthållighet om hans ryttare ser till att hålla honom i god trim och gott hull. Eftersom han också är säker på foten och rädd för få saker är han passande för enkla klasser i distansritt.
   Han är mycket försvarande då det kommer till sin yngre helbror Sherlock och är alltid på vakt då bröderna går i samma hage. Sherlock, som inte är lika hängiven sin bror, kan till slut bli grinig i tur och försöka köra bort Mycroft, men den svarta hingsten finns alltid i närheten för att vakta över lillebror.
 
 
   Namn: Royal Secret xx
   Tilltalsnamn: Mycroft
   Namnbetydelse: Royal Secret kan översättas till "kunglig hemlighet". Mycroft kommer från Mycroft Holmes i sir Arthur Conan Doyles verk.
   Född: 2008
   Ras: Engelskt Fullblod
   Lynne: Tillbakadragen men hängiven. En perfekt läromästare för osäkra ryttare.
   Level: 15
 
 
 


Annunciata Darklord

jag hade en Chincoteague som hette Royal Secret

Quinn Catforce

Jag har en likadan häst som Mycroft fast min heter Silvershadow (hade inte en aning om att du hade en häst som också hette det förrän jag såg det här, eller så hörde jag det i en av dina videos på yt, men tänkte nog inte på det då) "Skuggan"! Han är min Westernhäst tills jag får tag på en mer passande!

Angelica Silversong

Har också en häst som heter Royal secret, men det är den mörkbruna som jag kallar Renée :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.