Chrome Pointer

Nostalgitripp - Sadelgjordar

   Ni vet den där remmen som sitter under magen på hästen och ser till så att sadeln sitter på?
 
   Det tog några år av tjat innan vi ÄNTLIGEN fick den där förbenade remmen.
 
   Bild från tidigt 2013 - innan Skördebygden öppnade, innan Esme gick till frisören för första (och enda) gången - och detta var tiden då sadlarna satt kvar med hjälp av något som säkert var typ Jarlassons magiska kalasklister.
 
   Esme och Painten Misty på bild från oktober 2013 - asså herregud vad länge jag har hållt på med det här (avisst ja, poängen är att hon saknar sadelgjord)
 
   På den tiden var bloggande mycket större än det är nu. Hundratals SSO-bloggar skvalpade runt i communityt och varje gång diskussionen Önskemål kom upp - you guessed it, det snackades sadelgjordar.
 
   En dag kom de alltså, efter mycket tjat (och en sjujäkla röstinsamling jag drog igång - jösses vad teamet måste ha varit trötta på mig vid tillfällen då jag var som mest aktiv lol), i en onsdagsuppdatering. Jag minns det väl, för jag var på studiebesök med skolan, var så uttråkad så jag höll på att dö (tanten som föreläste snackade om bomull och hade gjort så i 40 minuter; jag var den enda i klassen som fortfarande var nästan vaken) och fick sms från bästase Gen som mest gick i versaler. Dels för att vi fått en första sneak peek på Hästön, som vi då trodde skulle vara ett paradis istället för ett dementorlöst Azkaban. Dels för att det i nyheterna stod "Med denna veckas uppdatering kommer också en överraskning..." och jag fick snabbt förklarat för mig att sadelgjordarna äntligen kommit. ÄNTLIGEN! Föreläsningen var om möjligt ännu tråkigare än innan för man var ju inte så lite tagg på att faktiskt se det själv.
   Detta hände i januari 2014. (Ja, jag gick på ett nyckelord och klickade mig två år tillbaka i SSO's nyhetsarkiv för att hitta det här)
 
   En väldigt liten detalj egentligen - men en viktig en. Kom igen, man kan inte bekämpa mörkrets makter utan sadelgjord.
 
   Iddy looking good i vit sadel - med vit sadelgjord. Yaaaay!
 
   Btw är det ESC-final idag. Ni kan alltså inte räkna med att se något av mig, hehe. Bloggen rullar på med tidsinställda grejer tills spektaklet är över!


Justine Greennose

Jag kommer sitta bänkad framför tvn hela kvällen beredd med mina potatissalladsmackor :3 och lite popcorn såklart!

Vilda Snownight

Sadlarna satt verkligen fast med Jarlassons magiska kalasklister, man kunde inte ens ta av sadeln i början, eller minns jag helt fel nu? cx

Svar: Exakt - det dröjde innan man kunde rida barbacka! På den tiden hade man ju dock bara en häst, så det var ju inte som att man behövde en sadel någon annanstans.
Esmeralda Silverforce

Addison discogarden

Haha, har spelat länge men aldrig tänkt på det. Kanske för att jag lever under en sten XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.