Chrome Pointer

Nostalgitripp - Nyhetsbilder

   Förr i världen var det ett helt annat stuk på de bilder SSO släppte tillsammans med sina nyheter varje onsdag. Jag hade faktiskt inte tänkt på det alls förrän jag gick igenom en av mina mappar till Jorvikipedia, där jag sparat i princip alla nyhetsbilder ever för att kunna använda på Wikin.
   Det var verkligen en helt annan känsla med tanke på att många av bilderna var renderingar - alltså att man läst in karaktärer och föremål i 3D-program och flyttat dem tills de stått eller agerat som man vill. Sånt tar självklart lite tid, vilket kan vara en anledning till att det inte händer längre nu då företaget är större och man troligen inte har lika mycket tid att sitta med sånt småpill för en bild som spelare bara uppmärksammar i några få minuter innan de glömmer att den någinsin existerat.
 
 
   Star Stable fyllde 2 år och det fanns bara två modeller av häst förutom starthästen - ponnyn och Friesern. Notera att sadelgjordarna fortfarande inte hade gjort sitt intåg!
 
   Under spelets ettårsfirande fick man det här utrustningssetet. Schabraket är fortfarande ett av mina favoriter!
 
   Nej, det är inte just min Wildheart - men man kan ju också ha en starthäst med denna färg och då träns utan nosgrimma kom till spelet visades de upp med den här bilden.
 
   Då Life Time-setet - det originala setet - kom till spelet visades det upp så här.
 
    Det här var en bild jag var besviken på hahah, för jag hade hoppats att Andalusierna skulle ha fått en helt unik kroppsmodell och inte bara varit en repaintad Frieser.
 
   Den första helt tydliga bilden vi någonsin fick se på de Arabiska fullbloden
 
   Då spelet fyllde ett år släpptes den här bilden, på de fyra Game Masters vi hade på den tiden - Heather, Lucia, Vendela och Elise (troligen inte i den ordningen dock, haha!)
 
   Förr fanns det ett specifikt set baserat på varje stor by. Tyvärr slutade den traditionen innan Gyllenåsarnas Dal öppnade. Här ser ni Fort Pintas Jockey-sey, Vingårdens set och Firgroves terräng-set.
 
   YIIIIIHA!
 
   Den här bilden var kul, för den kom långt innan Andalusierna - och jättemånga trodde att hästen på bilden var en Andalusier x)
 
   Renderingarna har dock kommit tillbaka lite i de senaste nyhetsbilderna där Welshponnyerna släpptes - jag älskar det och hoppas på att få se mer!
 
 
 


Rännan Blåbro

Jag kommer ihåg varenda en av de där bilderna, nu känner man sig bra gammal x')

Svar: Haha eller hur x) Har massa fler liggandes i min Wiki-mapp, borde visa flera!
Esmeralda Silverforce

Nova Flowerlake

Så mysigt inlägg att läsa! ❤️ Älskar att gå tillbaka i minnena och få massa flashbacks till de gamla goa tiderna på detta spelet. Också att se hur fantastiskt mycket och bra det har utvecklats!

Valle

Kommer också ihåg alla bilderna, tycker tiden har gått alldeles för fort. Haha, jag tror jag köpte alla födelsedags seten, ska nog ta och kolla upp dom i min alldeles för stökiga garderob! Ha en bra dag.

Jane Pandagirl

Kommer ihåg varenda bild :-D saknar även dem gamla hemsidorna från 2012-2013. Minns du gamla "nyhetsflödet"? Jorvik Gazette! Där postades alla nyheter.
Saknar dem tiderna jätte mycket faktiskt. Sen minns jag när gåd kom och man var tvungen och vara i Level 12! Nu är det 13 tror jag (?).

Svar: Det kom bara ut två-fyra nummer av Jorvik Gazette, så jag vill nog inte riktigt räkna det som en stor grej - men visst minns jag det! Numera kommer man nästan alltid in i GåD vid level 15, så det har verkligen hänt mycket.
Esmeralda Silverforce

Johanna

Jag minns allt! Kommer ihåg att jag fortfarande inte var Star Rider när Star Stable fyllde ett år så jag kommer ihåg att jag såg alla rida runt med dem kläderna och undrade var dem fick det ifrån. xD

Elin Andersson

Hej på den 3 sista bilder är den en fin häst i moorland men den har intensivkurs sadeln gjord är det en speciell sadel man bara köper eller hur typ fattar 0 av 100

Svar: Precis som det står under en tidigare bild i inlägget så existerade inte sadelgjordar i spelet på den tiden!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.