Chrome Pointer

Nostalgitripp - Nya platser

   I spelets tidiga dagar kunde det helt plöstligt dyka upp helt nya platser i en ny uppdatering och nyheterna skrevs på ett lite annorlunda sätt då. På den tiden fanns ju spelet bara på svenska, så det fanns också en webbtidning där man kunde få se spännande saker. Jag vet att GM Lucia var hemskt stolt över tidningen!
 
   Som ni ser här så kom två helt nya platser - ridhuset samt spiralen som förde spelaren till den hemliga stenringen.


Vanessa Niqhtpaw

Det skulle verkligen vara roligt om vi hade en sso tidning, kanske skulld funka om varje "språk" skrev sin egen tidning,

Rebecca Bluegren

Jag tycker du borde lägga in nostalgitripp som en kategori, jag åtminstone tycker att det är ganska intressanta inlägg då jag inte spelade första året spelet fanns c:

Svar: Kirrar det!
Esmeralda Silverforce

Julie Diamondmore

Är det en webbtidning/ blogg elr ngt och isf finns den kvar och isf vad heter den? <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.