Chrome Pointer

Här igen!

   Nu ska jag försöka hålla mig hemma ett tag och fokusera mer på bland annat videoproduktion, hehe. Inte helt lätt dock då det visar sig att den helt nya barngruppen på helgjobbet är supermysig, då man börjat rida den totalt helvilda men superduperfina unghästen (som tekniskt sett är ett år för gammal för att vara unghäst men han beter sig som en), då chefen glatt säger "jamen jag hör av mig så kanske du kan komma nån helg och rida innan dina jobbveckor" och då man känner att man älskar minsta lilla del av arbetet, allt från mockning till att klättra upp på tak för att sparka ner spånbalar (fråga inte) till att fylla hö trots att jag är superallergisk till att vakta barnen vid frukostbordet så de inte häller mjölk över både sig själv och tre andra. Det är verkligen något speciellt då det kommer till att jobba med barn och hästar.
 
   Det här inlägget som kom upp igår om dressyr är intressant mest för att jag har sett väldigt många som säger att de vill väldigt mycket med en dresyrfunktion i ett hästspel - men jag har aldrig fått höra hur det skulle gå till enlligt deras bok. Hur är en väldigt viktig grej, och det var därför jag lade till så väldigt många videor på dressyr i hästspel just för att man enkelt skulle få se hur det kan gå till. Man ser ju många intressanta idéer som andra lyfter, men oftast är de så otroligt diffusa så man förstår dem knappt.
   Ni som inte har langat in en åsikt i den diskussionen än, hoppa gärna ner ett par inlägg och kika på det för jag är hemskt nyfiken på fler tankar! Jag har bara hunnit läsa de kommentarer som redan fallit in på mobilen på tåget så nu ska jag sitta och läsa igenom i lugn och ro för att se vilka intressanta tankegångar som har dykt in under helgen.
 
   Horse Life 2 ~ I detta spel finns det grejer som piaff, passage, spansk skritt och alla möjliga hopp och skutt, men trots att det är så snyggt så gör de sjukt dåliga kontrollerna så att dressyren blir ungefär som att titta på då färg torkar. Iofs brukade en dressyrdomare jag förr kände säga att det är precis så det ska vara att titta på dressyr, men jag kan tycka det är lite väl pessimistiskt.






Tindra Queenpie

Skulle vara sjukt kul i sos att man typ höll in T.ex P så blir det piaff jätte kuuuul!

Simone Mightyborn

Personligen tror jag inte att folk skulle uppskatta dressyren så mycket så jag förstår att den inte kommit. Anledningen till att jag tror det är att iaf jag inte har hört särskilt många som tycker om rycktes uppdragen med solen cirkel, och det är ju vissa dressyr moment. Jag minns inte vad den heter men där man rider på pilar är det. Sedan så är det troligen inte så de flesta tänker sig dressyr och det kanske inte är den roligaste delen, men ändå. Personligen tror jag att jag skulle gilla dressyren ett litet tag men sedan skulle det bara bli en tidskrävande del av levlingsrundan.

Men om nu dressyren skulle komma skulle jag nog vilja ha som det man gjorde med Ricky, fast även vägar och inte bara gångarter. Det viktigaste för mig skulle dock vara att kunna ställa hästen och få den att gå form. Jag har tänkt på det som med hoppningen, typ när du kommer i level 10 kan du lära dig förmågan att rida i form. Kanske en egen tangent för det som med hoppningen.

Melissa Silverforce

Skrev ett inlägg för ett par år sedan hur jag tänkte lite kring dressyren om du är nyfiken. http://silverforce.blogg.se/2013/september/dressyrtankar.html

amaranta pinklee

det skulle jag tycka var gätte (stav) roligt med dressyr i sso och piaff och allt!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.