Chrome Pointer

Fredagen den trettonde

   Har ni haft någon otur? Jag har själv haft en oförskämt bra dag - överlag, får man säga. Började jättebra, fortsatte lika trevligt och avslutades med ett tråkigt besked, som i sig ändå inte rör mig så mycket. Men ändå liksom, trist.
 
   Nu tänker jag sätta mig med uppdragsutvärdering. Sen ska jag finurla lite på ett par inlägg som jag fick lite inspiration av från Haley Rainstorm, som jag pratade lite med tidigare idag. Ibland är det verkligen bra att gå ner på privat diskussionsnivå för att komma tillbaka med bra idéer.
 
   Esme och Charizard






Emma Shortroad

Jag är hemsk skrockfull och stannar hellre inomhus fort fort det är Fredag dem 13:onde och hoppas på att jag inte ska göra mig illa!

Men än så länge har det bara hänt positiva saker, jag får hålla tummarna tills det är lördag! ;p

Sigrid Winterdotter

Hade dansgenredp idag, tycker det gick ovanligt bra. Hm, vad kommer hända? Universum kommer pay back to me D:

Linnea

Måste man vara beunradad med Mrs Drake/Jarlaheimskontoret för att komma in i Epona?

Svar: Nope, men gillad, om jag inte missminner mig!
Esmeralda Silverforce

Molly Rainstone

Jag är sjuk men annars 👍

Josefine Waterbear

Njae, jag har inte haft otur direkt men det brann i ett hus ungefär bakom resturangen jag satt på så alla stod brevid och skrek😒

Melissa Dragonnight

På sätt och vis har jag haft lite otur... Jag tänkte ta upp en sak som jag har lagt ner jättemycket tid på ur min väska, men den var borta! Min dator vägrade även starta när ja kom hem... :(

Liza Fogroad

Jag har inte otur på fredag den 13:onde, jag har otur tisdagen den 10:onde xD föra gången det var det datumet ramlade jag av cykeln och fick ett en centimeters jack i huvet 🤕

Svar: Åh fy, lät inte kul
Esmeralda Silverforce

Astrid Wintervalley

Hmm tja… Otur, hette det.
Jag börjar med att göra iordning min frukost och tar med mig det på en bricka in till mitt rum. Ställer ner det, eller tror jag gör det, på mitt nattduksbord. Istället visar det sig att min tekopp står där jag satte ner brickan och min säng och mitt golv blev fullt i kaffe och yogurt.
Well, det var ju otur att börja dagen med. Men jag slutar även dagen lite tokigt, genom att råka slänga mitt vattenglas på golvet så det blev sissådär 15 skärvor…
En riktig skitdag! xD

Svar: Åh fy!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.