Chrome Pointer

:(

   Blir lite besviken på vilket ointresse communityt har just nu? Jag tyckte potatistävlingen i dagens uppdatering var en jättekul grej men då jag försökte prata om det i global (då det ändå var mycket folk inne) fick man absolut noll respons. Allt handlar bara om klubbreklam - och det blir faktiskt bara svårare och svårare att prata om själva spelet. Varför? Jag kan tycka det är väldigt konstigt, faktiskt. Det är också lite skrämmande. Om intresset för spelet sjunker - fortsätter folk att spela?
 
   Uppdragsserien i sig var väl inte döintressant men de fyllde sitt syfte - att bygga upp till potatistävlingen. Återigen vill jag skrika högt om min önskan att kunna dölja andra spelare. Det hade nämligen gjort potatisbakandet lite enklare för en.
 
   Uäääh, folk :(
 
   Tävlingen i sig gillade jag verkligen men för att tävla igen måste man ha en grupp. Bara att börja fiska efter folk som vill tävla med en då x) Också, ÖVERLYCKLIG över att man kunde hoppa upp på höbalar, ta ett par galoppsprång och hoppa ner igen. NÄSTAN SOM EN BANK! Ehm ja, ni som har hängt med här ett tag vet att jag har skrivit minst femton (jag skojar inte) inlägg om ett hinder från Höstryttaren som jag vill ha in i Star Stable Online. Det här påminde litegrann iaf, hehe...






Rebecka Bluenose

Ja det är jätte tråkigt att det bara är klubb reklam! 😦😧

Ellie Sweetlord

Tycker det är jättesynd att den globala chatten bara används som ett reklamblad.. :(

Svar: Instämmer!
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Blev också typ happiness overloaded när man kunde hoppa upp på höbalarna:D

Svar: BANK :D
Esmeralda Silverforce

Tilde Miststorm

Jag tycker också det är väldigt synd att nästan det ända som skrivs i den globala chatten är "##### #### söker medlemmar... säg 111", om någon är intresserad av en klubb kan jag nästan garantera att dom flesta skriver det i t ex global.
Vi spelar ett hästspel! Om det var ett reklam spel skulle det väl finnas en chatt med namnet "reklam", eller är det bara jag som tycker det?
Tanken sso hade med klubbar tror jag inte menades vara en tävling om flest medlemmar, enligt mig. Nu finns det ju gräns på hur många man kan vara, men ändå.
Sedan om någon nu frågar om hjälp eller bara skriver om något viktigt, är det inte då en självklarhet för alla att man svarar så gott man kan? Det är lite synd att det förekommer, någon frågar efter hjälp och många som t ex vet svar bara ignorerar den (inte på listan).

Sedan det här med nya uppdrag, hur tror folk man ska kunna göra uppdragen om alla ställer sig mitt i? Jag menar, man kan ju lägga alla på ignorerar listan men det kommer ju fler hela tiden! Hur tänker folk ny för tiden?
Haha, en shire mitt i alltet, typ INGEN kan göra uppdragen och den bara står där, övertygad om att den är den ända i närheten.

Förlåt om allting blev lite negativt men jag står liksom inte riktigt ut och om du ändå skrev inlägg om det kunde jag ju passa på att kommenreta, säha min del, vad jag tycker.

Svar: Bara att klaga på, ibland måste man bli av med lite frustration!
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Man måste inte vara i grupp för att kunna göra det igen. Jag lyckades göra det igen i alla fall ^^

Svar: Aaaah jag måste ha missuppfattat, gick direkt till resultattavlan då jag gjort loppet!
Esmeralda Silverforce

Alice Hawkpaw

Hypade sönder när jag såg att vi hade fått en bank, höstryttaren är tillbakaaaa!

Svar: YAAAAY
Esmeralda Silverforce

Diana Sweetgirl

Haha, när jag hoppade upp på höbalarna så tänkte jag faktiskt på dig ;D

Svar: I feel so honored
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Esme älskar banken

#GeEsmeEnBank

Svar: Esme ❤️ Banken
Esmeralda Silverforce

zierra

jag kan tävla utan att ha en grupp? man kan köra det som ett highscore race. jag har kört det flera gånger själv. :)

Svar: Måste ha varit en bugg jag råkade på? Testade nu på morgonen och kunde spela själv :D
Esmeralda Silverforce

Astrid Grayfield

Jag måste bara fråga en sak: Hur många levlar finns det? Trodde att det fanns som högst 18 men såg nyss en som var i level 19? VA?

Svar: 19 är högst just nu! (Jag är t ex level 19)
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Banken var underbar, blev också jätteglad när jag såg den :D Hoppas på att Firgrove får en uppdatering med hinder från det ursprungliga Firgrove i Höstryttaren ;D

Apropå tips om ämnen att blogga om så har jag gjort en bloggutmaning som du kan kika på om du har lust. ( finns under fliken "Min bloggutmaning") Skulle vara intressant att höra dina åsikter om ämnena som finns i den ;D

Svar: Avisst ja, tack för påminnelsen, jag kände att jag hade lust att göra din bloggutmaning då jag såg den för ett tag sen :D
Esmeralda Silverforce

Haley Rainstorm

Haha älskar att vi verkar ha nästintill identiska åsikter om uppdateringen: Jobbigt med många spelare på samma plats men oh my god en BANK! (Eller, något bankliknande^^).

Svar: BAAAAANK! (de som inte kan hästtermer måste ju tro vi alla har gone completely mad haha)
Esmeralda Silverforce

LillaJag

Jag börjat tappa intresse för spelet pga globala.

Bråk, reklam allt möjligt. Den förra global var mycket bättre. Och jag vet man kan gå bort från globala men, om man ska tillexempel in genom sgb så ser man ju den där globala. Om man bara kunde ta bort globala eller något skulle det vara mycket nättre!

Svar: Med "ta bort", menar du typ "dölja chatten så man inte behöver se den om man inte vill" eller "ta bort chatten helt och hållet"?
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Hade också velat att man kunde göra tävlingen ensam, precis som alla andra tävlingar (nästan alla), dom dagliga alltså, i hela Jorvik!

Svar: Man kan det, jag hade missuppfattat då jag skrev inlägget!
Esmeralda Silverforce

Anonym

Okej! Jättebra! Då ska jag göra det imorgon!

Quinn Catforce

Åååååh! Glömmer alltid att lägga dit namnet!!! Haha!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.