Chrome Pointer

"En TILL Weasley?"

   Just eftersom alla tjejerna i klubben Bulldogz delar sina namn med flickor från Harry Potter-böckerna kunde jag inte låta bli att bli lite road då jag såg att herr Ricky Winterwell har fått sig en re-make i onsdags. Istället för att ha slående likheter med en viss boxare i en viss film skulle han istället lätt kunna smälta in i familjen Weasley.
 
   Ricky Winterwell eller Ricky Weasley? Oavsett vad så är hästen Sherlock not amused! (Min timing då jag ska fota numera är på riktigt under all kritik)
 
   Vad tycker ni om Rickys nya look?
 
   (Då vi ändå pratar HP så ligger ett nytt avsnitt av PoA ute på min YT-kanal! Eftersom jag har tid att spela in den här helgen kommer det en uppladdning även i morgon.)






signe swordstar

Jaaaa!!!! Rons nya bror är här!!!!

Ebba Youngland

Jag försökte göra dagliga uppdrag för några dagar sedan med Ricky. Dock fanns det inga uppdrag? Nu så kan jag inte göra dagliag hos honom, och ligger kvar på samma rykte... Tråkigt!
Vet du om jag kan göra något för att få tillbaka de dagliag uppdragen? :)

Tack för bra blogg och fina videos! :D

Svar: Då man kommer upp till en viss ryktesnivå slutar uppdragen - det lär väl komma fler uppdrag med Ricky i framtiden, så SSO-teamet vill väl inte att vi ska maxa rykten med honom direkt.
Esmeralda Silverforce

sso älskaren

hej hur byter man hemstall?

älskar din youtube kanal.

Svar: Gå till hemstallet du vill byta till, klicka på dörren och välj "byt hemstall" Kostar 25 SC though.
Esmeralda Silverforce

Felicia Fishnose

Svar till sso älskaren
1. Rid till det stall du vill byta till.
2. Tryck på dörren som du kommer in till hemstallet
3. Nu ska det komma upp en skylt där dom frågar om du vill byta hemstall (det kostar 25 SC)
4. Tryck på ok

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.