Chrome Pointer

Det går vidare!

   Häst nummer två av fyra arbetas på för stunden. Eller ja, igår kväll, och kommer fortsättas på då jag kommer hem från jobbet idag. Tror verkligen det här kommer bli hur snyggt som helst!
   Nu har jag ju inte redigerat på länge egentligen, men jag har kastat mig själv till vargarna och kör på rätt svåra vinklar. Går ändå bra, så länge som man lyckas få till en bra lineart! (Tur att jag bunkrar på dem så man kan plocka fram en passande vid behov, heheh)
 
 






Melissa Dragonnight

Den kommer bli jättefin när den är klar! :) Längtar tulls jag får se! xD

Clemence Mightypie

Kanske är en redigering av sherlock, bara kanske! <3

Vilda Hawkheart

Min gissning är att det är Aramis, eftersom att denna redigeringen verkar vara på kvartetten av hästar du köpte för ett tag sedan som är inspirerade av De Tre Musketörerna :D Så tagg på att se resultatet <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.