Chrome Pointer

Building bridges

   Bli inte ivägskrämda nu, ni måste inte se videon nedan innan ni läser om uppdragen - men om ni undrar varför jag tycker det är så kul att veckans uppdatering på engelska hette "Building bridges" så ser ni det nedan. (Fråga inte vad rapparen gör där i slutet. Fråga bara inte.)
 
 
   Nu är det btw spoilers ohoj, men ni får ingen spoilerskylt för jag räknar med att ni är kvicka och har förstått vad jag ska skriva om nu.
 
 
   Bernadine Winterwell tycker alltså det är dags att förnya New Hillcrest lite - för nytt kan bli nyare och även bättre, right? Komiskt nog är den enda som motsätter sig förändring byns Notarie - som jobbar med förändrig då han byter namn på invånares hästar. Well played there! (Är Bernadine släkt med Ricky? Mamma?)
   Jag tycker ju fortfarande att det är rätt genialiskt att brobyggaren Donald är livrädd för både vatten och höjder, men STOLT JAG BLIR ÖVER HONOM som försöker övervinna sina rädslor! Four for you Donald, you go Donald!
 
   Den långa, höga och trasiga bron mellan Epona och Sydhoven
 
   Först och främst så gillar jag verkligen gorillainstruktioner. Jag brukar ofta använda mig av termen gorillainstruktioner även på jobbet och ofta möts det av väldigt förvirrade blickar tills jag förklarar att det är instruktioner som är så otroligt glasklara så att till och med en gorilla kan hänga med i svängarna. Här var det gorillainstruktioner. Det var verkligen GÅ HIT (klipp till en bild på stället man ska till) OCH GÖR DET HÄR (stora gula bokstäver på skärmen). Vilket egentligen inte borde behövas då man är i Epona, med tanke på hur sent det är i spelet, men vad jag har sett på sociala medier så hade folk svårt att begripa vad de skulle göra ändå.
   Det var ändå väldigt skönt att brobygget gick så fort som det gjorde. Nu betalade jag några Star Coins för att få bron färdig snabbt, men det var värt det. Nu kan jag komma till Sydhoven på max två minuter oavsett var på Jorvik jag är (ringa hem till Jorvikstallet, transport till New Hillcrest, bron till Sydhoven) och det gör ju så att man lockas att hänga där lite mer än innan.
   Och återigen, Donald. Superfina animationer på den rädda stackarn, och även fast han kröp över bron långsammare än en snigel (vore så tacksamt om spelarkaraktären kunde gå istället för springa!) så kändes det värt det över att se honom så nöjd. Synd bara att man inte fick återkoppling till honom då han tagit sig ner från bron igen - bara för att kolla så att han faktiskt mådde bra.
 
   Livrädd stackars Donald och Esme som är lite mer "kom igen dude, you can do it!"
 
   Sist men inte minst - BILLY! Billy Bulldozer flyttade tillfälligt från byggarbetsplatsen i Moorland (ni vet där han står i butiken som säljer flaggtröjor som ingen någonsin kommer ihåg) för att sälja grejer i Epona istället. Stort plus från mig för återvinning av karaktärer, man vill ju ha kvar de som satts i rullning tidigare även om de är rätt små karaktärer :D
 
   Skönt att ha den här nya bron säger jag, och trots att jag inte är döförtjust i brobygge i sig tycker jag det var BRA uppdrag som höll sig intressanta. Vad tyckte ni?






Ria

Gillade dem. Dock upplevde jag en bugg, att jag dag2 med plankorna inte kunde gå till rätt ställe på bron utan fick börja från början och kunde därför få upp Donald på en trasig bro... Var tvungen att köpa färdiga plankor för att lösa det 😒

Svar: Ouch, skumt - hojtade du till bort mot support om det?
Esmeralda Silverforce

Josefine Waterbear

Har inte gjort dem än, är på Mallorca med dåligt internet😒 Men skulle säga att om man svänger åt ett håll (bara svängknappen inte frammåt xD) och vinklar musen åt motsatt håll så går man. Men då kan man ju bara se från sidan. Tycker det borde vara som i SSL. Att hålla in shift gör ingenting för mig eftersom jag ändå gör det för att jag ska börja springa direkt.

Svar: Nja, jag tänker inte räkna det där som att det är "canon" - tycker att det ska vara enkelt att röra sig och annars får det vara ;)
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Jag var med om en bugg som jag skickade in. Jag var klar med bron och skulle gå med Donald, men mitt på bron så var det blåa muttrar kvar för att man skulle lägga planka. Donald fortsatte utan mig, så fick åka till Sydhoven och fortsätta på andra sidan. Hoppas de fixar det :)

Ria

Jag tog en screenshot som jag dumt nog inte tänkte på att spara... Men tänkte slänga iväg ett mail imorgon till supporten, tydligen är det ju inte bara för mig det buggar.

Emma Mousefall

Hej Esme! Jag ville bara säga att du kan få med din karaktär! Om du vrider på kameran så att du ser sidan av din karaktär och går med A eller D, alltså åt sidan, så kan din karaktär gå. Bara man håller fast så att inte skärmen vrids så att man börjar gå i en cirkel istället! Hoppas att du fattar vad jag menar!

Svar: Jag tycker dock inte att det där räknas, för det är mer krångel än praktiskt xP
Esmeralda Silverforce

Zelda Fastbridge

Hej! Jag upplevde samma problem som Ria men annars så tyckte jag de var bra. Ngt mer jag hade problem med var kameran då den vred sig åt fel håll så man såg inte vart man red... Annars så ger jag den en tumme upp då de kändes välbehövligt.👍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.