Chrome Pointer

ÅÅÅH men kolla

   Ni vet ju att jag älskar ZT2 (ja, jag ska fortsätta spela in det på video vilket år som helst, plz don't tjata) och jag är en flitig användare av olika nedladdningar. (Hur man gör? Here you go!) Nu har Aurora Designs äntligen vaknat till liv efter att ha varit inaktiva i en period - och i samma veva kommer Sophie tillbaka! Asså guld, de absolut bästa i hela ZT2-communityt är igång igen på samma gång! (Okej Snowleo är grym också men han har inte varit aktiv på hur många år som helst vad jag vet...)
 
   Aurora Designs har nyss släppt Gerenuken i ny version och Sophie har satsat på ny webbsida med ett par nya nedladdningar. Nu är jag tagg på att spela igen! :D AD har dessutom visat en teaser på vildhästen från Endangered Species, äntligen! Min favorit, vad jag har längtat efter en remake på den! Nu hoppas jag bara att den släpps snart, tillsammans med Floridapantern som ser fantastisk ut. Jag måste ladda ner typ allt från Radical Remake på nytt, för jag har helt glömt vilka versioner jag faktiskt har och jag tror att jag har missat några djur.
 
   Zoo Tycoon 2 är ett gammalt spel, men det behåller sin charm och är fortfarande ett av mina favoritspel genom tiderna. Världens bästa spel på regniga dagar, särskilt då man har någon sjukt skum byggplan på g!
 
 
 
 
 






Fiona Underland

Jag spelar fortfarande ZT1. Jag älskar att designa inhägnader samt att göra djur glada. Även om det bara är virtuellt. Ha ha.

Signe swordstar

Tycker bilden på elefanten ser otäck ut! Även den pp kamelen men mest den på elefanten!... xD

Evelyn Skydawn

Åhh ZT2!! Spelade det jätte mycket när jag var yngre och var också medlem i communityt för längesen. Men efter olika omständigheter har jag nu en mac dator och mina gamla PC-versioner av spelet fungerar ej :( Du vet inte något sätt att få spelet till en mac? Har googlat som en galning men utan resultat.. den nostalgiska delen av mig skriker efter att få spela!!

Svar: Orginalspelet har gått att köpa till Mac! Nu är ju spelet typ antikt men det har funnits, fortsätt leta :D
Esmeralda Silverforce

Emmy Mightystorm

Asså jag har bara Rollercoaster Tycoon 3, Rollercoaster Tycoon 3 Wild och Rollercoaster Tycoon 3 Soaked xc

Antonia seaborn

åå.. vart har du laddat ner "staff center" som ser omgjort ut?
har letat i flera veckor men hittar det aldrig:(

Svar: Jag har för mig att det hör till Snowleos Stable Pack! Prova att kolla här och se om nedladdningarna funkar: http://thezt2roundtable.com/topic/9558420/1/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.