Chrome Pointer

Wihihi så kul!

   Nu ska jag sätta mig och klippa ihop appvideon. Ni ska få höra lite fint om spelet det handlar om snart, jag ska bara få reda på videon ^^
 
   Jag har varit så sanslöst effektiv och fått ihop så mycket videor på knappt två dagar! Samtidigt har jag hunnit med tusen andra grejer, som att laga massa lunchlådor och städa hemma, så jag behöver inte ha dåligt samvete över det ^^ Nu måste jag vakta klockan, för jag får inte sitta med sånt här för sent - klockan åtta är det Mello, viktigaste som finns (eller ja finalen nästa vecka är så viktig att jag tackade nej till att åka till hästgården och jobba haha JAG SKA SE MIN MELODIFESTIVAL), men jag passar på att spela Nintendo under tiden (jag har så otroligt dålig koncentrationsförmåga då jag tittar på tv, jag måste göra något annat samtidigt - men jag tittar aldrig på tv i vanliga fall). Kommer antagligen ändå sitta och spela in PoA under natten trots att jag spelat in ett par avsnitt idag, det är så sjukt kul! Hade verkligen glömt hur bra det spelet är. Jag har valt att dela upp spelet - först kör jag igenom spelstoryn, utan att utforska Hogwarts alls, och sen då det är klart blir det det riktigt roliga; alltså att kuta runt i slottet och hitta alla hemligheter. Det är också då min nördfakta kommer riktigt väl till pass, hehe...
 
 
 
   Har ni ett spel ni har gillat jättemycket men glömt bort lite på sistone?






Cassandra Watersmith

Det är helt klart PoA samt Höst och Ponny spelen. De sista dagarna har jag varit riktigt sugen på att spela dem så det gäller väl att leta upp dem! Tyvärr buggar häst och ponny på min dator så att det inte går att slutföra hoppningen tyvärr. Får nog ta och försöka fixa det om det går!

Svar: Samma sak här, kan inte spela Häst och Ponny längre!
Esmeralda Silverforce

Ellie Cloudforce

Jag brukade spela typ sims, spore och minecraft väldigt mycket men sen tog sso över när jag fick en 14 dagars star rider kod. Men nu är star ridern slut så då blir det väl mer sims, spore och minecraft!

Sigrid Winterdotter

Lustigt att du frågar, satt nyss hela dagen och installerade ALLA mina The Sims 3-expansionspaket och såklart basspelet till min nya laptop, då jag slutade spela 2014 men så såg jag en youtubevideo och bestämde mig för att installera alla mina spel på min dator. Herregud, jag borde vinna pris för min uthållighet!

Charlotte Masterwater

Jag ÄLSKAR Super Paper Mario till Wii, lätt det bästa Mario-spelet. Har dock inte spelat det på ett tag men kanske ska köra igång igen ;)

Minna Silverhill

My Horse And Me är ju ett jättebra spel! Dock kan jag inte spela det pga mac dator men ja, saknar det verkligen!

Cassandra Watersmith

Tror det är för att datorerna är för nya. Spelet fungerar utmärkt på en dator jag har hos pappa tror jag men den är vääääldigt gammal haha.. tror vi köpte den när Windows 7 var nytt typ.

signe swordstar

Sso tyvärr

Grace Mysteryyard

Ja, vore väl Horse Haven i så fall. Spelade det jättemycket förut men nu spelar jag det typ aldrig, trots att jag faktiskt är lvl 16 och inte lvl 4 eller så..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.