Chrome Pointer

UÄÄÄÄH

   Den långa veckan är över, TJOHO! Jag är så otroligt arg på mig själv, då jag köpte frukost i morse gjorde jag det i en sån där kassa där man betalar själv, och eftersom jag köpte mer än vanligt och var stressad märkte jag inte att jag hade kvar bankkortet i terminalen då jag laddade upp allt i famnen och kutade därifrån för att hinna till jobbet någorlunda tidigt... Vilket jag upptäcker klockan halv fyra på eftermiddagen då jag står i en affär ett antal kilometer bort och ska handla mat. TACK OCH LOV så hade personalen på ställe 1 lagt undan mitt kort, men man var ju inte på bättre humör med tanke på hur sjukt otrevliga de var då jag åkte för att hämta upp kortet. De var iaf vänliga på telefon... Min dag förlängdes iaf ofrivilligt med ungefär två timmar, varav mer än hälften resväg. Tur i oturen ändå, att kortet inte var stulet!
 
   NU har jag klagat av mig! Jag hade tänkt sitta med Photoshop nu på kvällen, men jag är faktiskt i desperat behov av att underhålla den där YouTube-kanalen lite. Får se hur mycket rösten pallar och huvudet orkar! Skallen är fortfarande helt inställd på engelska eftersom jag har haft utländskt besök på jobbet ett par dagar så att ställa om sig blir lite som att luften går ur en. Det är en jätteskum känsla, då man varit fast i ett språk i flera dagar och sen ska ställa om sig till ett annat igen. (Särskilt då man kommer på att man är fast i språket man inte ens är särskilt bra på, hehe)
   Vi får se om jag hinner vidare med redigeranden i Photoshop under kvällen ändå, då annat är färdigt. Jag har fått en sån sjuk däng av inspiration under de senaste dagarna och nu vill jag bara måla, måla och måla lite till. Kanske jag får till något fint?
 
   Det här är den enda redigeringen jag gjort på Oldenburgaren Sharada, förutom den klassiska exteriörbilden som finns i mina hästars presentationer. Nu börjar det bli dags för en ny tycker jag, färgen är så sjukt snygg på hästen! (PS; ni kan se alla mina gamla redigeringar genom att klicka på knappen "Redigeringsgalleri" i menyn till vänster!)






Magdalena Starland❤️⭐️

Jobbig dag...😕 Jag är iaf inte på topp nivå idag... 😐 Men jaja.. 😌 Esme vet du ngt bra gulligt sött smeknamn till min häst Eveningmist❤️❤️❤️



TACKSAMMT SVAR😄❤️❤️

Svar: Tyvärr, jag är inte mycket för att hitta på namn åt andras hästar. Misty?
Esmeralda Silverforce

minna sweetlund

har du läst sagan på de nya tjugolapparna?

Svar: ...saga?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.