Chrome Pointer

Soul Rider-hästarna i glas?!

   Hallå alla ni som var med i Polluxklubben för trehundrasjuttioelva år sedan! Fick man inte Soul Rider-hästarna i små glasminiatyrer en gång?
   Läste igenom the SSO side of Tumblr och hittade en post som nämnde något om de fyra i glas och jag kände att jag kände igen det något enormt... Minns ni något om det här? Det känns iaf verkligen som att jag har Starshine och Tin-Can nånstans...






Valle

Jag var med i Pollux. Komihåg att jag fick ett par glas hästar, men jag vet inte om det var soulrider hästarna eftersom jag var ganska liten. Men jag kommer ihåg att dom gärna hamnade i golvet och gick i kras. En rolig unge var jag.. Hum hum.

Ylva Moonwright

Jag har också nått svagt minne av glashästar.... hmm... I alla fall en Starshine häst, men den är nog borta sen länge nu haha

Grace Mysteryyard

Esme!!! Varför funkar det inte att registrera sig på Jorvikipedia??? Det står bara nånting om att det inte går att registrera sig just nu eller nåt sånt konstigt!!! Snälla hjälp!!!!!

Svar: Jag har ingenting at göra med registreringsprocessen, utan det ligger hos Wikia. Testa igen senare!
Esmeralda Silverforce

Ebba S

Jo minsann! Själv har jag en starstablehörna (posters, dessa glashästar & lite annars småkrafs) här hemma, där står soulriderhästarna så ståtligt.

Esther Westhill

Åh, jeg har et minne om disse, men jeg kan ikke huske hvordan de så ut helt. Jeg tror jeg fikk de en gang men jeg vet ikke hvor de er nå, skulle virkelig ønske jeg gjorde det, men :(

Frida Silverfield

Då jag var med så fick man inte Soulrider hästarna i glas, utan andra miniatyrer av diverse hästraser! De var i någon typ av porslin och då väldigt detaljerade! Idag vet jag inte om de är riktigt lika glamorösa som jag tyckte då ;) Men grunden är fin. Kanske att man fick Soul rider hästarna i ett senare skede då vi "gamlingar" redan hunnit avsluta våra prenumerationer?

Tilde Darkstorm

Jag har ett vagt minne av att jag fick någon av dessa i välkomstpaketet. Så det var nog före jag reggade mig där. Men de där fina porslinshästarna som Frida pratar om har jag också fått, så jag tror mer att man fick Soulriderhästarna innan porslinshästarna... Ingen aning faktiskt :/

Alanis Moonstorm

Googlade lite och hittade denna: http://barajagjojjan.blogspot.se/2011/07/horses.html

Känns som att det var efter min tid dock.

Svar: TACK nu är jag stensäker på att jag har minst två :D
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Okej... Men det funkade om man skrev in att man var född 2002 men inte om man var född 2003/2004!!!!

Felle

Vill haa! Gick ur klubben kort efter att de gavs ut :(

Felle

Innan* menar jag givetvis

Alice Hawkpaw

Letade fram mina och jag hade tydligen alla fyra, dock så har 3 av dom brutit ben alt svans :)

Svar: Åååh måste hitta mina!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.