Chrome Pointer

Posteffekterna

   Precis då SSO-bloggarna var på uppsving använde alla posteffekter. Mestadels för att ingen visste vad det gjorde för skillnad att stänga av dem, haha.
   Sen började bloggeran, och allt fler insåg att man fick kristallklara bilder utan de rätt matta posteffekterna. Och sen var det kört.
   Om jag tänker tillbaka på 2011-2012 i Star Stable-väg, då tänker jag genast "posteffekter", haha. Numera spelar jag aldrig någonsin med posteffekter och kan inte förstå att jag en gång i tiden tyckte posteffekterna var vackra. Jag tycker det blir luddigt, på vissa ställen skapar posteffekterna ett ljus jag tycker är obehagligt och bloggbilderna blir så otroligt mycket skarpare och coolare utan - tycker jag. Andra kan självklart ha andra åsikter! ^^
 
 
 
 
 
   Helt vedervärdigt i mina ögon hahah, jämför mina otroligt gamla bilder från bloggens start med de bilder som går att ta utan posteffekterna!
 
 
 
 
   Hur gör du, med eller utan posteffekter? Eller råkar du spela på Mac? (Hur man stänger av posteffekterna? Klicka HÄR)






Ellen mightyborn

Hur tar du dina bilder? Med dator eller mobil? Vilken app/program använder du?

Svar: Tar alla mina bilder med programmet Fraps, som går utmärkt att använda gratis.
Esmeralda Silverforce

Simone Mightyborn

Jag har stängt av dom, först visste jag inte varför man skulle göra det men en jag känner sa att jag skulle testa det, sedan hade jag helt enkelt glömt att sätta på dem men nu har jag börjat vara väldigt tacksam för det tipset jag fick ;)

Stephanie Diamondfall

Stånge av dem så fort jag märkte att man kunde, tycker som du säger. Allt blir finare osv.

Cecilia Gladefield

Kommer ihåg när jag använde posteffekterna i början och fick ont i ögonen och huvudet av att stänga av dem. Nu är det tvärtom xD haha
Bilderna och hela spelupplevelsen blir så mycket bättre utan posteffekterna, särskilt nu med grafikuppgraderingen :)

Corinne Slowpaw

Fotar alltid utan postereffekt, ser så mycket bättre ut då.

Courtney Candlenest

Jag började spela direkt efter "Posteffekt-trenden" så jag har alltid spelat utan Posteffekter. Ser mycket snyggare ut samt som bilderna blir skarpare! :)

Sigrid Winterdotter

Posteffekterna gör att et blir svårare att se, tycker jag, speciellt i Dinodalen.

Vilda Snownight

Haha bilderna blir inte vackrare heller med 2011 outfits xD

Svar: Hahah skoja inte
Esmeralda Silverforce

Lily

Spelar på Mac där man inte kan stänga av några posteffekter. Grafiken är som utan posteffekter!

Leah Pandalake

Har kört utan posteffekter sen jag upptäckte att man kunde forsla bort den vedervärdiga suddatmosfären i spelet. Det är verkligen en extrem skillnad och jag stör mig något otroligt på min syster som ska envisas med att alltid ha på dem..

Cassandra Watersmith

Jag spelar alltid utan posteffekter, och har gjort det sedan jag läste ett inlägg om det på Alicias blogg (Ungefär 2 månader efter att jag hade börjat spela). Jag skulle inte kunna spela utan posteffekter, det ser så suddigt och konstigt ut med dem på nu när jag är van med att vara utan. Och som du sa, bilderna blir skarpare och finare utan.

Diana Weststorm

Jag spelar på Mac, så man kan inte slå på eller stänga av några posteffekter. Men förut spelade jag på PC, och fyy som det såg ut med posteffekter!

signe swordstar

Ursäkta mig esme men vad är postefekter?

Svar: Se länken längst ner i inlägget!
Esmeralda Silverforce

Filipa GC

Asså, vet inte ännu vad det är. Men ibland blir det ålderns suddigt i hörnen för mig.

Piper Mistdotter

Jag har mac, så det går tyvärr inte att ändra.. :/

Det värsta med mac är ändå att jag inte har något skivuttag! >:(

Kramar
Piper Mistdotter

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.