Chrome Pointer

"Överraskningar och hemligheter"!

   Jag vet inte med er, men bland det bästa jag vet gällande teasers till SSO är då det dyker upp längre intervjuer på nyhetssidan - och nu ligger en ny ute, med Game Director Marcus!
 
   Dels nämns expansionen av hemstallet, som vi fick höra lite om i Star Stable Show, tydligen ska tävlingarna i spelet göras om under året, fler gamla områden ska uppdateras (YEEEEES) och ANNE SKA KOMMA TILLBAKA :D :D :D Eller ja, det står ju "finns en chans", så hoppas kan man ju, hehe... Spännande också att Ödesryttarna ska få uppdaterade utseenden! Det kanske de förtjänar ändå, de är en viktig del av spelet, har varit med sedan SSL och är faktiskt lite äldre nu.
   Bakgrundshistoria om viktiga karaktärer - JA TACK! Och manikyrfunktionen som nämndes för ett år sedan återkommer här - kanske den faktiskt blir av nu x)
 
   Sånt här gör en alltid extra taggad, WOHO :D






Frida Silverfield

Jisses, man blir ju helt till sig av att läsa sånt där! Vi har ett spännande sso-år framför oss! :D

Svar: Gud ja verkligen!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Vad tror du det nya området som kommer till våren kan vara? Jag funderar själv på Asklandet eftersom de nämnde att det inte ska vara lika stort som Epona och Asklandet är ca lika stort som GÅD.

Svar: Njaaa, Asklandet känns mer huvudstoryinriktat - jag får liksom intrycket av att det är ett ställe som finns enbart för uppdrag, och inte för att man ska utforska det? Kanske det är den där dalen bredvid Firgrove!
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

*dead*

Vilda Snownight

Jag blev nervös när denna kom upp:
"Vi ämnar också att ge er en helt ny funktion där du och din häst kommer att ha möjlighet att lära er speciella förmågor som kommer att hjälpa dig att förbättra dina tävlingsresultat!"

Är detta bra eller dåligt?! Jag vet inte xD

Om detta spel fortsätter att utvecklas som 2015 kommer starstable bli sjukt grymt spel. :O :DD

Matilda S

Hoppas väl mest på att våran spelare uppdateras. Det känns som att de har rätt så dålig grafik (iaf på armarna) och jag hoppas att dem kan anpassa sig efter hästen de sitter på, tex så travar de nya hästarna med mindre steg än de gamla och det ser liksom ut som att ryttaren rider i var fjärde istället..

Melanie Mountainroad

Hej Esme! ♥
Jag skickade ett mail till dig för några dagar sedan... Jag undrar hur lång tid det tar att för dig att svara på det? ♥ För vill verkligen få svaret (inget illa menat, är bara så taggad på att komma vidare i spelet). PS! Tycker om dig supermycket! ♥♥♥

Svar: Ah förlåt, jag råkade öppna mailet i mobilen och glömde sätta det som oläst igen. Jag svarar så fort jag kan :)
Esmeralda Silverforce

Isabella Skydawn

Jag funderar nästan på det fortet i gyllenåsen? Det har ju varit stängt där ett tag ch det skulle vara kul att ränna runt där, eller devil's gap bredvid jarlaheim :)

Svar: Båda de vore asgrymma!
Esmeralda Silverforce

Mandy Macforce

Gud vad kul! Hoppas verkligen att Anne dyker upp. Manikyrfunktionen har ju varit utlovad länge, men jag är lite skeptisk till om det verkligen är nödvändigt... Jag funderar fortfarande på vad för område som skulle kunna öppna. Tror du att det kan vara Asklandet?

Svar: Njae, Asklandet känns inte som ett område att utforska riktigt... tycker det känns som att det är mer bundet till huvudstory? Men det kanske är huvudstory som kommer, idk
Esmeralda Silverforce

Sally lowroad

Vilken plats skulle du helst vilja att dom ska öppna esme?? <3

Svar: Venne, kanske området öster om Firgrove?
Esmeralda Silverforce

Ida Snowforest

Har du några namnförslag jag kan döpa en häst till och kalla den antingen United eller Teddy? En av de nya från i onsdags var nämligen sinnessjukt lik en häst som jag kände irl som tyvärr är död nu..<3
Har du några förslag? :D
//Ido

Svar: Det är supersvårt att välja namn åt andra! Titta igenom listan och se om du hittar något du kopplar till hästen :)
Esmeralda Silverforce

Klaudia Liondotter

Jag var också jättetaggad när jag fick se den där intervjun :D tror jag vet vilket område som ska öppnas i vinter... :) (obs! endast vad jag själv tror,det måste ju inte vara så ) : vi vt ju att vi får ett litet område på våren (t.ex. Sydhoven) och ett stort område på vintern (t.ex. Epona). I vinter tror jag att de kommer öppna det jag kallar Kalterland, alltså området bakom isenport, och fornkungens borg, och kanske till och med kommer det bli möjligt att rida till hemliga stencirkeln. Varför jag tror att det blir detta område och inte området höger om FG? Jo men, vi vet ju ingenting alls om området till höger om FG. Däremot vet vi massa om platsen bakom isenport. Kalterna bor där, fornkungens borg är där, m.m. Sen på våren tror jag att Asklandet öppnar, eftersom det är minst. Och på vintern 2017 tror jag den mystiska platsen höger om FG öppnar. Bara min teori, som sagt, detta behöver inte vara sant ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.