Chrome Pointer

NYA POKÉMONSPEEEEEL

   Jag har ju glömt att prata om det här då jag var borta i helgen, men det 27 februari fyllde Pokémon 20 år. 20 år! Herregud, "redan" skulle jag vilja säga men Pokémon har ju ändå funnits så länge jag kan minnas. I år kommer en massa legendaries ges ut över Mystery Gift och häromdagen hämtade jag hem två Celebis på mina två Gen VI-spel. Jag har aldrig förr ägt ens en Celebi och nu äger jag TVÅ på level 100 - LYCKA ♥ Jag gillar Fateful encounters, det känns mys. Jag ska ha ett par Shaymins samt Jirachis kvar på mina Gen IV-spel, kanske läge att skjuta över dem nu då jag faktiskt inte spelar Platinum längre, heh. Lite skumt though, jag har fortfarande inte kommit fram till vilket spel som ska bli min nya "bas" där jag bunkrar upp min samling med Pokémons. Vet att jag har en herrans massa Pokémon kvar på min kopia av Pearl, kanske borde skicka upp dem några generationer också.
   Häromdagen gick jag dock tillbaka några generationer och köpte Yellow på Nintendo eShop. Red, Blue och Yellow kostar just nu 100kr styck på Nintendo eShop och jag har alltid velat spela just Yellow för att man får tillgång till alla tre Kanto starters. Och nu har jag äntligen spelet :D Jag har suttit och spelat på bussen till och från jobbet under veckan, är så glad över spelet.
 
   Nu är också två nya spel bekräftade - Pokémon Moon och Pokémon Sun! Och vi har inte ens fått Pokémon Go än! Hejudamej, hur farao är det tänkt att man ska hinna spela allt, haha? Okej men dels är jag lite livrädd inför Moon och Sun, för de senaste två generationerna har lämnat väldigt många skumma Pokémon i sina spår, och jag är lite orolig över vad de släpar fram härnäst. Väntar fortfarande på fler hästinspirerade Pokémons, gärna en sjöhäst (Zebstrika var en besvikelse tbh, kanske en Mega evolution på den?)... men är det Generation VII som kommer ut nu, eller tillhör Moon och Sun Generation VI? Oklart än så länge, taggad på att veta mer. Generation VI har infört mycket som jag tycker väldigt mycket om, så att se det byggas vidare på... sjukt spännande.
 
 
   Ska bli sjukt kul det här, men jag är nog ändå liiite mer taggad på Pokémon Go. Varför? Se trailern nedan. NÄR KOMMER DEEEEEET
 
 
 
   Jag har i dagsläget följande spel:
  • Red
  • Yellow
  • Silver (idiotiskt köp, jag visste ju att det inte går att spara spel på Gold/Silver längre pga batterierna och ändå köpte jag ett begagnat Silver. Gör inget though, har ändå SoulSilver)
  • Pearl
  • Diamond
  • Platinum
  • HeartGold
  • SoulSilver
  • Ranger: Shadows of Almia (Fattar dock ingenting av det trots många försök så har inte kommit särskilt långt)
  • Black
  • White
  • Black 2
  • White 2
  • X
  • AlphaSapphire
   Då ekonomin tillåter tänkte jag faktiskt utöka min samling med både Y och OmegaRuby. Praktiskt är att jag sedan slutet på Gen V är tålmodig och väntar i ett par år till efter att spelen har släppts, så de är extra billiga, heheheh
 
   Spelar ni Pokémon och vilka spel spelar ni isf?






Melissa Dragonnight

Jag spelar självklart Pokémon! Jag har lånat de första spelen från min bror efter han har klarat ut dem (vet inte vilka), men jag har 1 eget! Det är AlphaSapphire som jag tycker är jätteroligt (har inte kommit så långtk)! :)

Cecilia Gladefield

Heartgold och Black samt Battle revolution till wii. Funderar på att skaffa ett 3ds också när ekonomin blir bättre ;P

Tilde Miststreet

Jag äger bara ett DS och har fortfarande inte kommit igenom hela White än haha, mina pokemons är typ helt olevlade och gud vilken tid det tar :P

Svar: Hahah det tar ju typ 30 timmar bara med main story om man har tur
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag har diamond och y för tillfället :)
Pokémon Go verkar vara awesome ju xD Skulle vara kul om det faktiskt var 3D pokémons som springer runt i staden haha.

Det skulle vara coolt om man kunde ju ha speciella glasögon som gjorde det möjligt att se alla pokémons. <3 Omg längtar efter framtidens teknik hahaha.

Sabrina Eastforest

Jag spelar fortfarande bara Pokemon X ska bli jättekul med GO och Sun och Moon :D

Lucy Macwright

VÄNTA VA, SUN MOON? TAGGAD

Svar: I KNOW och de ställde in en konferens om GO för att de ville fokusera på betatesting, asså TAAAAAAAGG
Esmeralda Silverforce

Linn Deerwatcher

Själv har man spelat minst ett av varje generation och äger en hel hög, haha! :D Favoriterna har väl varit de allra första, Shadows of Almia (mycket bättre än Guardian signs rent storymässigt tycker jag) och såklart Pokémon X! Uhm, längtar till Moon redan, haha, verkar bli det bästa spelet hittills! :D Jag SKA ha det spelet, kommer säkert stå och köa utanför typ Toys'R'us då det är väldigt få som köper sina spel där :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.