Chrome Pointer

Lathelg

   Jag gjorde massa YouTube-fix igår och har finurlat på blogginlägg till helgerna i april då jag är hemifrån (kommer knappt vara hemma haha), så idag har jag tagit mig en latdag och gjort heeeelt andra grejer. Nästa helg blir långhelg ändå ^^
 
   Jag har flyttat tillbaka till Air Star med Esme om någon nu undrar, men jag tänkte ta mig en sväng till Marsmallow Clouds någon helg. Jag har aldrig riktigt trivts de gånger jag varit där och hängt i chatten på allvar, men idk. Testa kan man ju. Penny är förstås som alltid på Fluffy Unicorn. Men, jag har fortfarande inte spelat igenom Fortunauppdragen med Esme (lol kom på det precis nu - oops) så det kan jag nog behöva göra eftersom risken finns att de försvinner på onsdag. Jag har dock redan spelat in både Fortunafestival och Fortunaparad, så ni kan kuta över till min YouTube-kanal (länk i menyn högst upp på sidan) om ni vill se de avsnitten ^^
 
 
   Sålänge får ni en random men asbra video som jag har sett typ femhundra gånger, haha - ibland får man kasta in lite random kul bara för sakens skull ;)
 






Irene Silverforce

Jag har varit på Marshmallow Clouds nu i ca. 2 månader och jag trivs jättebra där. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.