Chrome Pointer

Horse Quest Online

   Videon är sponsrad av Horse Quest Online. 
 
   För ett par veckor sedan fick jag att mail med frågan om jag ville testa en ny app. Eftersom den handlade om 1) hästar och 2) äventyr, tyckte jag det lät som en kul grej. Jag kommer fortsätta spela det här, under åtminstone ytterligare ett par avsnitt. Spelet går att ladda ner både för Android och iPhone och är gratis. Ni kan se en trailer på HorseQuestOnline.com. Kika in, det är ett gulligt spel!






signe swordstar

TACK för tipset älskar det spelet, är helt fast!!

Claire Masterknight

Bra video! :D

Jag vet inte varför men det där spelet följer mitt SSO-instagramkonto. Det är nog för att det är bilder på ett hästspel eller nåt, men jag undrar hur de kunde hitta just MITT konto haha

Svar: Utvecklarens yngre syster spelar SSO så jag tror de försöker hitta potentiella spelare ;)
Esmeralda Silverforce

Hedvig Moonforce

Spelar oxå det^^ heter typ Stormy-Flame, och e på samma "rum" som du är på i videon ^^

Ylva Moonwright

Riktigt kul spel faktiskt! :D Hoppas de andra områdena blir kul också!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.