Chrome Pointer

Haters gonna hate

 
   Bra låt för den här dagen.
 
 
   Jag tänkte bara klargöra en grej. Bara för att jag syns mycket i det här communityt betyder inte det att jag strävar efter att vara "känd". Ja, det som väldigt många verkar ha som mål just nu. Jag är i det här communityt för att jag tycker det är kul att dela med mig av mina åsikter på olika sätt. Och jag vet att det sticker så enormt i ögonen på vissa att jag får mycket uppmärksamhet utan att konstant spamma hjärtan och skrika "tack jag älskar er fortsätt följa mig" tillbaka. For real, jag har Aspergers, jag gillar inte att stå i centrum och jag är totalt oförmögen att svara på beröm. Jag vill bara snacka lite.
   Det kommer dock inte hjälpa att försöka smita in bakom ryggen på mig och prata illa om mig. Vid det här laget har jag växt så pass mycket och har lite för bra självförtroende för att faktiskt ta det på allvar, och jag är inte rädd för att säga ifrån.
 
   Jag skriver inte ut något halvtaskigt (eller heltaskigt) om en annan spelare i ett öppet forum för jag är mogen nog att förstå att det är förskolenivå. Visa att ni är kloka människor och sjunk aldrig så lågt, helt enkelt.
 
// Polisen/Bittertanten Esme som gillar att utbilda folk i internetvett






Ebba youngland

Det är bra att vi har äldre folk som spelar, tex du och de i sneakers dragons, fast de är ju lite mer oseriösa haha

Grace Mysteryyard

Komiskt för att idag i skolan hade vi tjejsnack och då hade vi internetprat xD men bra, utbilda på bara Esme, jag skriver aldrig sånt dumt heller. Kram Grace <3

Leah Pandalake

Klockrent. Du är fan grym - snyggt skrivet!!

Hazel Oaklord

Det är tråkigt att folk inte fattar sådant här efter första gången man tar upp det. (För jag har sett att det inte är första gången) Herregud väx upp människor!

Anonym

Lite netikett under skolans datalektioner skulle ju knappast skada i alla fall.

Lottie Snöfödd

Och så var det, det där med namn igen. Hej. Jag är Anonym!

Iris Highgarden

Det kanske du inte helt menade, men man kan ha Aspergers syndrom och gilla att stå i centrum ;)

Svar: Så som min diagnos ter sig är jag obekväm med mycket folk :))
Esmeralda Silverforce

Ylva Moonwright

PREEEEAACH SISTAHH!!

Amanda Kinglee

Varför skriver du att du inte vill va i centrum när du säger ifrån till jättemånga i global!?

Svar: Det jag säger är ju "kul att ni gillar vad jag gör men jag vill inte att ni följer efter mig", det är väl ändå att säga att jag inte vill vara i centrum?
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag kan förstå hur jobbigt det kan vara men alla som följer efter dig och spammar när du bara vill chatta lugnt. Folk måste lära sig att visa lite respekt. Tror också många blir avundsjuka på dig och drf skriver hat osv.

signe swordstar

Tycker det är lite jobbigt om du, Kim, Haley rainstorm eller någon av dom "kända" dyker upp i globala och näst intill alla börjar spamma. HALLÅ jag kanske bara vill prata lite med er utan att alla spamar runt omkring (okej om en GM är inne då förstår jag)

Riley

Jag håller med om att det blir jättemycket prat om dig i globala, och som jag skrev där igår är det lite konstigt, om jag får säga, att folk skriver "OMG Esme, jag älskar dina videor!! Jag har alltid velat träffa dig!!!!♥♥", sorry du som skriver så, men du har inte direkt TRÄFFAT Esme, eftersom att hon bara skriver i global, haha xD

Det är typ samma sak som att jag kollade ditt Instagram, och skrev; "OMG Esme! Jag älskar dina videor! Du är bäst!". Okej det kanske inte är samma sak hehe, men du fattar? :)

Simone Mightyborn

Det är synd att det ska bli så, men det blir tyvärr så för de flesta personerna i vårt samhälle. Dock måste jag säga att enligt mig så är du underbar på det sättet att du inte tigger kärlek eller skriver ut på instagram att titta vad den och den har gjort osv. All styrka och kärlek! <3

Selma Flowerpaw

Fint och bra skriver tycker jag. Jag kan faktiskt förstå att man kan bli lite irriterad på att folk jagar en så där! :D

Amelia Swiftland

hej jag igen!
jag håller somskakt på att göra en skol uppgift på skolan om starstable men det står ej utgivnings år på starstable spelan alltså vår ryttaren m.m
skulle vara glad om du svarade med utgivnings år nu med

Frida Silverfield

Tråkigt att det är sådan hets runt "kändisskap" i spelet. Det tar liksom bort spelglädjen hos många. Bra att du står på dig och står fast vid din åsikt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.