Chrome Pointer

Effektiiiiv

   Jag har spelat in 6 videor idag, duktig Esme! Nu tycker jag nog att jag förtjänar att spela lite Nintendo ;) Måste ändå börja rendera ut videorna och det tar ju lite på datorn. Jag har btw ett par Nintendo-relaterade inägg på lut här, det här är ju ändå min blogg om spel så ibland kan man sträcka sig bort från PC tycker jag ^^
 
   Jag har spelat in det sista av PennyGirl Episod 2 nu, iaf. Jag skulle testa en grej på en tävling och råkade ut för en bugg som med min natthumor (spelade in ett av avsnitten i natt hehe) var typ det roligaste jag varit med om. Tror inte det är riktigt lika roligt då man faktiskt är vaken (jag blandade ihop skräp med valnötter också, duktigt), men aja sånt händer x)
   Målet för resten av helgen, videomässigt, är:
  1. Spela in en mobilapp på video. Mer om det då vi ser om det här faktiskt fungerar. Den handlar iaf om hästar!
  2. Prova att spela in HP&PoA och se om det fungerar. Om det fungerar... så ska jag kör på det i helgen.
   Nu ska jag tjäna in vuxenpoäng och städa lite innan jag gör de roliga grejerna. Hare bra, folk ^^
 
   Den dagen jag får lite inspiration igen vill jag redigera, huehue, har noll motivation just nu!






Valle

Hur orkar du :o! Skulle aldrig klara av att spela in 6 videos på en och samma dag, jag skulle bli helt slut! Du förtjänar verkligen Nintendo, jag har tappat bort mitt eget. Men det skulle vara kul att börja köra lite igen (jag är dock ganska basic, super mario här vetu, haha)

Svar: Uuuuuugh jag klarar knappt av det heller men vad gör man inte för attt hålla folk nöjda lol
Esmeralda Silverforce

Amanda Lightninggirl

Off 6 videoer :o Det meste jeg har klart å spille inn på en dag er 4, haha.
Vet du hvordan jeg får motivasjon til å redigere? Det er alltid sånn med meg at jeg aldri har motivasjon til det, men så ser jeg litt på redigeringer som forbildene mine har laget (i mitt tilfelle så er det deg) så får jeg nok av motivasjon til å prøve å bli like flink som dem :D Du er utrolig flink og jeg håper på å bli like flink som deg en gang!

Svar: <3
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.