Chrome Pointer

Bye bye Air Star!

   Jag tar ett break från kaosig server och flyttar till Fluffy Unicorn.
 
   "VA" skriker alla, "HAR HON BLIVIT KNÄPP?!"
 
   Nejrå. Jag traskar in för att kunna spela en stund utan nätverksfel. Air Star kommer jag inte ens in på just nu så jag tänker göra det som alla andra vägrar göra och - hör och häpna - byta server för att belasta Air Star mindre.
   Av någon anledning vill alla vara på Air Star. Personligen vill jag vara där för att jag inte har något behov av att byta. Air Star har varit hemma i över fyra år och det har varit motigt att byta.
   Just nu hoppar jag iaf över, och kommer flytta hem till Air Star igen då saker och ting slutar kaosa och det inte är så galet mycket folk som kutar runt på exakt samma ställen.
   Om någon undrar hur det blir med klubben jag är med i så är man fortfarande med i den klubben man är medlem i även om man byter server, så jag är fortfarande med i Night Guards och kommer fortfarande vara det. Jag ska ju hem till Air Star igen egentligen fortast möjligt ^^
 
   Passa på att byta ni med istället för att gnälla över att Air Star ligger nere. Det finns två servrar som är stendöda och i princip alltid knäpptysta i global (åtminstone vad jag har sett), så utnyttja det istället för att klaga över att det är för mycket folk på Air Star ;)
 
 






Matilda Southtree

Jag tycker inte att du har blivit knäpp, jag förstår dig :P Önskar att spelare spreds ut jämnt på servrarna...

Svar: Problemet med det är att om SSO skulle tvångsflytta folk skulle det bli världens värsta stämning och folk bli helt skogstokiga. Det enda som kan göra det här bättre är att folk faktiskt ser till att byta server om de vill kunna spela ordentligt!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Har bytt några gånger då det har varit kaos, men jag är alltid lika rädd att den ska stängas som den gjorde för min kompis utan förvarning så att hon blev fast i nån månad.

Cassandra Watersmith

Kommer nog att göra som dig, ska även ansöka till en klubb på Marshmallow clouds då min nuvarande tyvärr ska upplösas. Ska bli skönt att slippa Air Star, servern har blivit lite väl stökig och laggig.

Cassandra Watersmith

Eller ja ska inte ansöka till den klubben för att min nuvarande ska upplösas, utan tror (vet) även att jag kommer att trivas bättre i den än den jag är med i nu :P

Sigrid Winterdotter

Åh, jag älskar Marshmallow Clouds! Tyst och lugnt, lite folk också, perfekt för folkskygga aspiesar!

Leah Pandalake

Ett fint val men blev lite rädd att du inte skulle flytta tbx

Man märker verkligen skillnad mellan servrarna - när jag spelar som min andra karaktär på Fluffy Unicorn blir det nästan aldrig nätverksfel eller fatal osv, väldigt skönt! :D

Leah Pandalake

Bytte oxå under Eponas öppning då det var som stökigast, men fick vänta i månader på att få komma tillbaka då det oturligen skulle bli fullt på Air Star just då men nu är jag fast här igen - Fluffy Unicorn är dock mysigast enligt mig då det alltid är så lugnt och skönt där.

Klaudia Shadowdawn

Kan inte du ta någon av dina gubbar till marshmallow cloud??? skulle sååå gärna vilja träffa dig!

Sally Hawklord

Du kommer älska det! Knäpptyst och ingen orkar bry sig:D

Selma Flowerpaw

Jag ska byta nu, men är det okej att jag skriver ett inlägg som är likt ditt efter som att jag ska byta?

Tror du att man kan komma in egen sedan (på airstar igen)?

Svar: Kör på du!
Inte en aning, men jag är inte så orolig :)
Esmeralda Silverforce

Selma Flowerpaw

Åh vad bra! Du flyttar väl till Fluffy eller?❤️

Piper Mistdotter - Rocky Li

Hey!
Du kommer säkerligen bli saknad på AirStar! (Även jag är på airstar)
Detta kommer nog låte lite weard, men jag skulle kunna gissa på att AirStar kommer bli mindre överbelastad när du flyttar, eftersom du har rätt många fangirls/stalkers.. xD
Haha, harä! :3

Piper Mistdotter

Christelle Mysterystar

Jag har bott på Fluffy Unicorn ända sedan jag började spela, så när jag testade att byta till Air Star för att se hur det var där så tyckte jag att det var en väldigt stökig och folkrik server. Så jag bytte till Fluffy igen och jag trivs bäst där med min mysiga lilla klubb och mina vänner. :) Jag tycker också att det är skönt att det inte är så många spelare där, så när det kommer nya uppdrag så är det inte fullt så mycket som på Air Star. Även mindre som spammar i globala. Men kortfattat så tycker jag att Fluffy Unicorn är en mysig, liten server. :3

Rose Greenhill

Jag hade gjort likadant om inte i princip alla mina vänner spelade på Air Star. Det har ju varit "hemma" enda sedan 2011 för mig så då är det ju där jag har träffat folk... Tycker det är bra störigt att det alltid ska vara så mycket folk med alla problem det orsakar, så jag tänker ligga lite lågt på SSO-fronten tills det löser sig. ^_^

Rosalie Shadowlake

Vet du vad? jag gjorde samma sak! Jag orkade inte med Air Star längre - bråk och otrevlig stämning i globalen, kaos så fort vi fick nya uppdrag, klubbinbjudningar vart man än gick och så fort någon såg en kändis blev alla helt vilda. (Hoppas du inte tog illa upp av det där, men blir så less på att allt nu för tiden handlar om hur stor blogg man har, eller hur många prenumeranter på youtube eller hur många följare man har på instagram - ja, jag hoppas du förstår) Så jag bytte till Fluffy och det var det bästa jag gjort. Man kan prata i globalen lugnt & stilla utan att människor gapar och gormar, och det är bara en sån sjukt trevlig stämning där. I nuläget känns det som att inte kommer byta tillbaka till Air Star på ett bra tag... (Ja, nu vart det en liten bibel... Prisa Gud...)

Ellen Eveninggirl

Förstår dig helt! Jag tycker att du tagit helt rätt beslut. Jag skulle nog också vilja byta men har ju alla vänner på Air Star osv. Men jag hoppas du får det bättre på Fluffy Unicorn.

Bambi

Att Air Star är en så populär server beror nog på att alla stora klubbar, kändisar och bloggare är där. Och såklart att det var den första servern.

Varje dag så spammas det i chatten med
"Följ mig på instagram" "Följ min blogg"
"Gå med i min klubb" osv. Det är jätte tråkigt att det ska vara så här. Spelares beteende kan inte sso ändra på, utan det är oss själva. Däremot skulle dom inte öppnat Air Star igen, det är för mycket folk där. Tycker det är synd att dom som alltid varit på Air Star "måste" byta server. Jag vill byta, men det känns så tråkigt att lämna allt bakom sig.

Jag hoppas att fler stora Star Stable bloggare och youtubers säger till att det har blivit för mycket. Att skrika i globala efter dom är inte okej, att dom förstör chatten för andra.
Spelet var menat för vänner, huvudberättelsen och hästar.

Vart tog det vägen?

Svar: Jadu, folk prioriterar tydligen annat numera...
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Alltså Esme du kommer typ aldrig kunna komma tillbaka till Air Star för den blir full HUR fort som helst. Stackars dig i så fall!! :( ♥

Svar: Äh, man överlever. Varför skulle det vara synd om mig? Det är ju bara en server, jag kan ju spela spelet ännu lättare på de andra servrarna eftersom det inte laggar där ^^
Esmeralda Silverforce

Nellie (Noas Ark) Lionbear

Min klubb bytte till Marsmallows clouds (vi är 47 st)

Bianca Waterlund

Esme, du kommer vara saknad kan jag lova och det är fler än jag som hoppas att du snart är tillbaka.

Jag tänker inte byta av flera anledningar. De 2 som jag tänker mest på då är:
1: Min bästis irel och genom spelet håller till på denna server.
2: Jag är nog aningen knäpp då jag gillar spamade chatten med alla bråk. De hör till liksom.

Jag hoppas att du snart är tillbaka. Lycka till:) Du finns ju här ändå:):):)

Iris Highgarden

Speler själv på Fluffy Unicorn. Hoppas att alla inte flttar efter nu! Det är så skönt med den lugna stämningen där. T. ex. när Epona öppnada blev jag det inte nätverkfel en ända gång men jag vet att många på Air Star fick det.

PS. Fluffy Unicorn har även bästa namnet.

Anzia Flowerstorm

Vilken server byte du till😘 (Nej, jag kommer inte starka dig om du e på samma som lilla maaaj😆)

Svar: Jag är ganska säker på att du får svaret om du läser inlägget igen ^^ (Typ den första meningen dessutom)
Esmeralda Silverforce

Anzia Flowerstorm

Menade stalka 😳

Nami

Var tydligen anonym förra kommentaren men jahhh.

Alba Moonhome

Älskar servern air star och kommer inte in på den ofta och får ganska mycket nätverks fel. :( kanske också ska byta till någon server sen.

Tyra Bluedawn

Jag vet precis vad du menar! Jag har en andra karaktär på fluffy och det är så lungt och skönt där! Sen har det laggat en del på siståne oavsett server men det beror nog mest på mitt urusla nät :P
Jag önskar verkligen att de kunde stänga air star, servern är överfull och ändå så träffar man på nybörjare under lv 5 i Moorland... Om de inte längre lät folk byta till air star och om några flyttade över till fluffy eller marsmallow så skulle trycket minska och spelupplevelsen bli så mycket bättre! I alla fall grafikmässigt, sen vore det ju underbart om alla spammare och kändisjagare kunde sluta bete sig så illa i global, dels är det ju jättejobigt för alla oss andra som bara vill spela spelet och hänga med kompisar och dels så är det säkert jobbigt för de "kändisar" som blir utsatta för det. Visst vissa vill säkert ha uppmärksamheten men de flesta tycker nog bara att den är i vägen. Sen så ger ju sånt beteende väldigt dåligt rykte åt hela servern även om det verkligen inte är alla som beter sig på det viset.

Ååh! Jag längtar tillbaks till det första året då det var fokus på spelet och att ha roligt och alla var trevliga.

Alva Purpleberg

Hej! Vilken server ska du då till? Du har ju redan en på MC och en på Fluffy Unicorn! ;) Man kan ju själv klart ha fler konton på samma server, hahhah! Men vilken server ska du till?

Svar: Du skulle få svaret om du läste inläggets första mening ^^
Esmeralda Silverforce

Alva Purpleberg

OJ, jag såg inte de först, bara läste under det!! ^^

Esmeralda Silverheart

Jag förstår dig :P❤️ Jag har själv en annan gubbe på Fluffy Unicorn är helt lugnt och tyst där 😐❤️Vet inte om min äldsta gubbe som är på Air Star ska byta till Fluffy Unicorn ... 😔så svårt om jag ska eller inte vad tycker du Esme?❤️ Du väljer ju alltid rätt..❤️(Typ)

Selma Westbridge

Jag har flyttat från Fluffy Unicorn för det laggar sönder, så jag bytte till Mc. Det var såå skönt att kunna jaga regnbågar utan att dampa sönder på alla människor. hahha
'

Elin

Jag med!!!!!

Bianca Songcastle

Hej! Det känns som att folk inte vet att avokado island finns. Det är en jätte lugn server och rekommenderar den verkligen! Jag har min klubb där i och ibland är vi jätte jätte aktiva och ibland inte. Tycker att ni som ska flytta från Air Star ska flytta till avokado. Vi behöver aktiva spelare.

Från Avokado älskaren Bianca

Bianca Songcastle

Och nu har man själv bytt till Air Star liksom :P

Tintin

Bra val! Har alltid varit på Air star men jag bytte också under denna problematiska tiden. Visst, Air star har många äldre spelare och har mest folk, men jag tycker att många kända kända spelare gör fel om hur de pratar om detta. Du sköter dig perfekt men till exempel Emelie Silverhaven tycker jag beter dig väldigt diskriminerande om detta. Hon ser ner på alla hennes fans, som skapat detta jobbet åt henne. Hon hänger ut spelare i videor och pratar väldigt negativt om hennes yngre fans, vilket är en stor majoritet av hennes fans. Hon antar också att om en spelare är något naiv eller kanske skriver något med capslock i chatten, så är spelaren. från en av de andra servrarna. Detta tycker inte jag är okej för de yngre spelare som ser upp till henne, och det visar vilka dåliga influenser det ger dem.

Förlåt, ville bara skriva av mig lite. Du är jättebra Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.