Chrome Pointer

Återkommer

   Häromdagen fick jag veta att en häst som betyder väldigt mycket för mig snart ska avlivas så jag åkte dit så fort jag bara kunde igår, vilket var varför jag inte hörde av mig något här. Stallstunden gjorde mig sjuk (vet inte vad det är med just det stallet, måste vara något där jag inte tål för jag har aldrig varit sjuk så mycket som då jag var där dagligen) så nu är jag febrig och hostig. Hoppas att rösten inte tar för mycket stryk...
 
   Jag har blivit ombedd både här, på YouTube och på Instagram att göra videor med äggjakter, och det kanske händer då jag orkar sitta vid datorn längre stunder. Så länge tror jag man klarar sig helt ok på de videor jag gjorde förra året. Ni kan se dem HÄR och HÄR.
 
   Sjukdagar är ändå bra dagar på ett sätt - då man är så pass borta att man inte orkar göra annat än att sitta halvt upprätt i sängen lutad mot en massa kuddar passar det utmärkt att spela grejer som typ Nintendogs och Pokémon. Yay för Nintendo 3DS!






Elin Rainbell

Nintendo DS the original är bäst! Fick nintendogs i julklapp i julas, så det kommer fram ur hyllan lite då och då. :D

Juliette Shadowstar

Krya på dig!

Emmy Dawnstreet

Krya! <3

Cilla aka Priscilla

Kommer du köpa engelskt fullblod/Islandshäst på Penny? Isf vilken färg?

De är båda två sååå fina!
Krya och ha en bra dag! <3

Svar: Jag kommer köpa en häst av varje modell, färger får man se beroende på vilka som hinner dyka upp innan det är dags!
Esmeralda Silverforce

Grace Umbra Mysteryyard

Idag har det hänt mycket för mig. Det var talangjakt och sista dagen innan påsklovet i skolan, jag har skapat en wiki (sv.schleichhastar.wikia.com) och så har jag redigerat en SSO-bild för allra första gången!!! Krya på dig, Esme <3
PS. Du behöver inte tycka min redigering är fin, det vore bättre om jag fick några bra tips för att göra kommande redigeringar finare. Och jag är också förkyld... Inte så kul. DS.

Amanda Rainwood

Är du sjuk igen, din stackare? Krya på dig! ^^'

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.