Chrome Pointer

Asså rekommendationer på YouTube

   Igår såg jag några stycken (okej då kanske 20) klipp från The Graham Norton Show och ALLA mina rekommendationer på YouTube består nu av Graham Norton. Don't really mind though, jag avskyr talkshows egentligen för jag blir uttråkad otroligt fort men just Graham Nortons talkshow är fantastiskt rolig. Tips, bara så ni vet.
 
   Jag har inte gjort de nya uppdragen än!! Funtade på det häromdagen men det var mörkt och trist i spelet så jag bestämde mig för att vänta. Dags idag kanske? Hela den här helgen känns skum för mig eftersom jag har massa skumma grejer jag måste göra, men nästa helg har jag ensamtid torsdag till tisdag - ASGRYMT! Den tiden kommer behövas, för sen ska jag vara bortrest typ varje helg i en månad.
   Spel. Ni kanske har märkt att jag inte är så supernoga med att skriva om alla uppdateringar längre, och det är helt enkelt för att jag prioriterar annat. Jag räknar med att alla ni läsare läser nyheterna på SSO's webbsida samt faktiskt spelar spelet själva ändå, så att skriva om småsaker då jag ändå egentligen inte har tid går liksom under radarn. Sen är det ju annat med större grejer, som om det skulle komma en ny häst som man taggar sönder för, ny huvudstory eller nytt område eller whatnot. Och hey dudes, nu börjar det ju bli vår på riktigt - kanske dags för det nya området som det har hintats om i nyheterna snart? DET ser jag fram emot!
  Det betyder ju inte att jag aldrig kommer skriva om små uppdateringar, men som t ex den här veckan har jag lämnat jobbet tidigare än halv sju på kvällen EN dag och jag vet inte med er men jag är då ganska trött redan innan jag ens kommit hem. Sånt bidrar ju också till att jag inte syns så mycket här, trots att jag använder mig mycket av tidsinställda inlägg.
 
   Bild från My Horse And Me ~ De där sena dagarna är det lite skönt att spela andra spel, om jag nu orkar med sånt på kvällen. Särskilt spel där jag kan spela med dagsljus! Gillar inte riktigt att spela spel där det är mörkt och natt, om det nu inte är SSL förstås, hehe
 
   Ey btw, om ni saknar något särskilt bland mina grejer med gratis grafik till er är det guldläge att hojta till nu! Grafik lockar massor för stunden så det är störe chans att jag orkar ta itu med det just nu, hehe. Har sett att det är ett antal bloggare som använder mina bloggbakgrunder i dagsläget och det är jättekul att ni gillar dem!






Sigrid Winterdotter

Jag vill börja blogga men det är minst två anledningar som hindrar mig: 1. Jag kan inte koda en blogg. 2. Jag "har inte tid", jag sitter och spelar SSO hela dagarna och det blir liksom inte av.

Har du några tips på hur jag ska kunna ta itu med att börja blogga?

Svar: Man behöver absolut inte kunna koda, på alla bloggsiter finns gratis, förinställda designer och det finns tusentals gratisdesigner på t ex Designadinblogg.se. Om du känner att du VILL, då är det bara att göra det!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Detta har inget med inlägget att göra men jag behöver lite kodningshjälp, jag får bara till så att 3 inlägg syns på framsidan och när man går in på varje kategori så kan man bara se 3 inlägg. Har sökt överallt men hittar bara hur man lägger in infinite scroll vilket jag inte vill ha. Vet inte om du också har haft det problemet, men om du har haft det. Hur löste du det?

Sigrid Winterdotter

Okej... Hur startar man en blogg? xD

Svar: 1) Gå till valfri bloggportal. Enligt min åsikt är Blogg.se överlägset bäst. 2) Skaffa dig ett konto på valfri bloggportal. 3) Logga in på ditt konto och följ stegen för att skapa en blogg. 4) Börja skriva
Esmeralda Silverforce

Corinne Slowpaw

Hej Esme!
Jag har råkat på ett litet problem i min bloggdesign och tänkte höra med dig om du vet vad det beror på. I alla fall så om man trycker på en kategori så visas alla inlägg upp och INTE enbart de som hör till den kategorin. Tacksam för svar :)

MVH Corinne

Svar: Det är ett kodfel som är vanligt i flera av Amanda Thunbergs nyare designer. Det går att ordna med en pytteändring i designen, men jag minns faktiskt inte alls vad som löser problemet. Jag har löst det själv och har försökt återskapa det hos andra, men kan inte hitta vad jag har ändrat, heh
Esmeralda Silverforce

Corinne Slowpaw

Jag hittade nu så det är lugnt men tack i alla fall! :)

Matilda Southtree

Skulle vilja ha lite fler mobilbakgrunder, en lite vårigare skulle vara jättekul :D
Och fler såna där hästsiluhetter, tycker det ser jättebra ut men hästen som du har där är bakom lod + benen är i lite konstig ställning... Hehee :p Så jag hade gärna haft lite sånt :D

Nu när jag ändå skriver en kommentar, vilket program tar du dina bilder i? Och är det gratis? (xD) Hade velat ta bilder från SS, SSL, med mera, men det går inte med vanliga print screen...

Svar: Fotar och filmar precis allt med Fraps!
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Yey att du tar lite requests! Jag har länge velat ha en mörk bakgrund med rosor på min blogg. Något i liknande stil som den du har nu fast i kanske svart och att rosorna är röda :3

Svar: Grafiska "rosor" i tre färger med svart bakgrund finns nu i galleriet!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Um... Skapade en blogg på blogg.se, ångrade mig över namnet så jag raderade bloggen, ångrade att jag raderade bloggen och nu är namnet upptaget när jag försöker skriva in det...

Svar: Namnet kommer antagligen vara upptaget i ytterligare några veckor. Har för mig att det fungerar så då man raderar en blogg, för att någon inte ska kunna använda namnet redan nästa dag.
Esmeralda Silverforce

Rännan Blåbro

Graham Norton Show is the shit, älskar att kolla på hans intervjuer :D

Svar: Ja eller hur, så grym :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.