Chrome Pointer

Undersökning!

   Här kommer tant Esme och ska gnälla igen - minns inte vafasen jag gnällde om sist, men sadelgjordar har t ex funnits på kartan. Nej det är alltså inte mitt vanliga gnäll över everyday stuff, nu ska vi undersöka lite grejer. Och skriva ner det.
 
 
    (Sånt här är btw roligt - det är alltid kul att diskutera såna här grejer och ha för- och motargument!)
 
 
   Okej - jag har ett argument. Jag vill kunna dölja andra spelare medan jag spelar Star Stable för att jag ska kunna njuta av att spela igenom nya uppdrag i lugn och ro utan att man ska behöva ignorera halva servern för att se vad man håller på med. Jag skulle dock lätt kunna sträcka mig till att man kan se även sina vänner/klubbmedlemmar/gruppmedlemmar oavsett vad, för att spela med sina polare är ju ändå kul. Jag tror inte att jag är ensam om att vilja ha en "Dölj andra spelare"-knapp av PRECIS den här anledningen - så nu ska vi testa en grej, tjoho!
 
 
Vill du ha en "Dölj alla spelare"-knapp i Star Stable?
 
 
 
 
pollcode.com free polls
 
   VARFÖR tycker DU som du tycker? Lämna gärna en kommentar :D






Sigrid Winterdotter

Hade ju varit fett najs, 100% tycker att det ska finnas en sån funktion. Fast, då är ju jag den enda som röstat.

Vilda Snownight

Jag har bytt från Air Star till MC just på grund av att det är för mycket folk. Man kan inte se den man pratar med och gör uppdrag med och man kan inte njuta av de nya områdena heller om det kryllar med folk.

Leah Pandalake

Chattmoderatorer. FINALLYYYY

Och ja. Jag var tvungen att ta ut min glädje här.. Oj så skoj, detta behövdes verkligen till spelet!! #lycklig

Leah Pandalake

Jag är faktiskt sjuukt taggad på att få se beteendet och attityden i chatten framöver

Lea Bravedaughter

Skulle vilja ha det för att SE bl.a uppdraget, men även när man rider i ridhuset med klubben och tränar är det lättare att se alla än att försöka hålla koll - Vilka är mina medlemmar och vilka är andra personer?
När man ska fota på "allmänt folkfulla" platser - t.e.x i SilverGlade byn skulle det behövas om man vill vara ensam på bilden.
Ge oss en Dölj spelare knapp!

Ida Shadowbards

Skulle vara jättebra då jag kan blir väldigt irriterad på folk som är ivägen (hehe).
Bytte till Marshmallow Clouds för ett tag sedan och jag är väldigt nöjd med mitt val, det var människor överallt på Air Star och som du skrev, man vill ju inte ingonera halva servern!!
Tycker att det skulle vara en superbra funktion:)

Molly Sunhand

Det skulle vara superbra vid uppdrag! :D

Alva

Skulle tycka det var väldigt praktiskt, tex om man har event. Hur kul är det att det kryllar av folk som stör och ör omvägen när man vill ha ett event, och om man spelar in huvuduppdrag/serie så skulle det kännas mycket bättre och "snyggare" om man är själv. Man ser ju knappt folk med uppdrag längre!

Amanda Rainwood

Drömuppdateringen just nu för mig är en dölja-spelare-knapp. Det är knappt roligt att spela längre tack vare de enorma folksamlingarna. End of story.

Charlotte Masterwater

Jag vill ha så att man ska kunna välja "Dölj alla utom klubb", "Dölj alla utom vänner", "dölj alla utom grupp" och såklart dölj alla.

Hade varit grymt för de som vill spela ifred och kunna göra ny uppdrag utan att behöva vänta, och underlättaför de som spelar in serier eller när de vil spela in själva utan att ha en liten svans efter sig :)

Att behöva vänta på att kunna se npcerna i ett uppdrag känns tråkig, speciellt med högtidsuppdrag då dem inte brukar stanna så länge.

Alice Hawkpaw

Att då en "dölj all spelare funktion" vore grymt! Men skulle gärna se att den bara går att använda under uppdrag, lite osäker på hur det skulle fungera dock... Men jag menar, det känns rätt trist att under huvuduppdrag "vara den utvalde för att rädda Jorvik" när alla andra springer runt och gör same shit

Greta Bravestar

Jag tycker det vore väldigt bra med en dölj spelare knapp, jag tycker att det tillexempel skulle kunna se ut så att man fick olika alternativ t.ex
Dölj alla
Dölj alla utom klubb
Dölj alla utom grupp
Dölj alla utom vänner
och så fick man klicka i vad man ville, jag är inte så bra på att förklara men typ så.

Doris Sleepyburg

Jag tycker att det hade varit jättebra med en sådan funktion! Det går ibland inte att se vad man gör när man gör uppdrag och jag blir lite stressad det är massa folk överallt. Det är nog min drömuppdatering just nu! :)

Eva Bunnyland

Jag kollade på resultaten. Jättemånga röstade på ja!

Luna Silverhand

Åååh, har velat ha en "dölja andra spelare knapp" ända sedan jag började spela, skulle vara så kul att faktiskt SE vad som händer i de nya uppdragen istället för att behöva ignorera hela servern (eller i alla fall tills ignorera listan blir full) för att sedan ändå trängas med femhundrasjuttioelva personer som vill göra de nya uppdragen lika gärna som en själv.

Charlotte Kittenheart

En dölja spelare knapp är drömmen för mig. GUD vad folk kan förstöra. Mest är det nog när man kommer till nya områden som enligt uppdraget är övergivna men det KRYLLAR av folk.När omröstningen har varit uppe ett tag borde du verkligen skicka in det till sso-supporten och visa hur många som vill ha den funktionen :)

Filippa Bigstorm

Jag tycker det ska finnas det för att jag stör mig på att alla ska stå i personerna när det kommer nya uppdrag.
Vill ställa några frågor du får svara i en kommentar eller så kan du filma svaren.

1: När köpte/blev du starrider för första gången på Esme kontot?

2: Kommer du nånsin ha en fanträff på sso, vill så gärna det för vill träffa dig, vill helst att det ska vara på Penny, men du får ta vilken du vill?

3: Kan inte du fråga Haley Rainstorm om inte du kan vara med på en levlingshänk skulle vara så roligt.



Du är den bästa youtubern jag vet. Jag tycker du är den finnaste och den bästa förebilden för mig.

Hejdå I LOVE YOU

Svar: 1) någon gång i oktober 2011, 2) Nej, jag kommer inte hålla i någon som helst fanträff, 3) jag känner inte Haley och jag är inte intresserad av att spela in videor med främlingar.
Esmeralda Silverforce

Simone Mightyborn

Det vore så amazing med en sådan knapp.

Jag skulle dock vilja ha så som du sa med att man kan se klubben och sina vänner, detta vore också härligt om man ska ta bilder, då är det bara du och din vän på Jorvik och ingen störande person som hoppar in i bakgrunden när hästen ÄNTLIGEN lyckats hålla huvudet still!

Det vore även kul om man kunde välja på det så "Dölj andra spelare" -> "Dölj alla utom.. Vänner, Grupp, Klubb." Sedan kanske det är lite väl men när de ändå höll på liksom haha.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.