Chrome Pointer

Träns som vore sjukt nice i SSO

   Det är väl ingen hemlighet att jag gillar träns från PS of Sweden men om man ska snacka om träns som vore coola i SSO kan jag tänka mig ett antal olika grejer! (Det här är alltså totalt orealistiskt drömmande haha)
 
   Alla bilder i inlägget är produktbilder från diverse återförsäljare.
 
   Antares säljer inte bara ett träns med repnosgrimma (jag tycker sån här nosgrimma är sjukt snygg men skulle hellre ha den i naturfärg), utan nu har de också släppt ett nytt nackstycke som ska leda bort tryck från de känsliga nerverna bakom öronen på hästen. Ganska likt de nackstycken PS har släppt, men ser inte riktigt lika stabilt ut. Coolt är det dock!
 
   Tränset The Difference från Dyon ser rätt speciellt ut, men det fyller sin funktion med att inte trycka bakom öronen och istället ligger nackstycket över atlaskotan. Häftigt träns!
 
   Jag tycker egentligen inte att Micklem-tränset är så värst snyggt, men samtidigt så vore det faktiskt coolt att ha ett i ett spel...
 
   Min favorit är High Jump Revolution från Perfect Sit of Sweden, här på Ingrid Skoogs dösnygga häst Ems. Supersnyggt träns som inte heller lägger tryck över luftvägar eller tänder!
 
 
   Ehm ja som ni möjligen har förstått så jag jag insnöad på anatomiska träns. Dock så har vi ju som ryttare en skyldighet för att se till hästens bästa... och hur skönt kan det vara för dem med att ha en läderrem som ligger och trycket bakom öronen?
    Men i övrigt skulle jag ju självklart vilja ha en stor variation på träns, mest i form av olika nosgrimmor. Kan ju liksom leva med stela nackstycken i hästspel, men vore kul med mer valmöjligheter över näsan på hästarna!






Quinn Catforce

Ååh så fina träns! Skulle också vilja ha sådana i sso! Och pullar-träns vore också roliga!

Simba Liondaughter

Jag hade velat ha bettlöst!Rider en arab irl bettlöst och han har aldrig i sitt 17-åriga liv gått så bra!

Doris Dogforest

Aaaa, det hade varit jätte kul.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.