Chrome Pointer

Spelar folk fortfarande ArcheAge?

   Jag försökte mig på ArcheAge då det blev poppis bland SSO-spelare att köra det, men jag är inte så hemma i spelvärlden så jag begrep verkligen ingenting och kände mig lite "utsatt" - jag ogillar det här med att man faktiskt kan skadas och dö i såna här spel, för det är bara ett stressmoment för mig som är van vid att vara en väldigt "dålig" spelare i jämförelse med de flesta andra som spelar spel överlag.
 
  Är det någon av er som faktiskt spelar det än idag, eller nyligen har börjat? Jag har gett upp och avinstallerade det helt från min dator, känner att det inte var värt att det bara låg där och tog upp utrymme.
 
   Otroligt vackert spel!






Emma

Archeage är på väg att dö ut pga bland annat pay to win. De har dessutom fått en ny tuff konkurrent, Black Desert Online. Du borde kolla upp det för jag fastnade direkt för det spelet. Grafiken är to die for, men mer krävande, så om du spelar på en potatis så blir det nog inte så kul. x)
Något värt att nämna är att du kan fånga vildhästar och avla. Det finns utrustning till dem och senare framöver så kommer racing att komma. Du kan dessutom köra häst och vagn! ;) Underbart spel!

Svar: Tror du har tipsat om BDO tidigare här? Blev faktiskt lite nyfiken efter att ha sett ett klipp på YT - tack för tipset, ska kika mer på det! :)
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag testade Archeage men kände likadant som dig; Stressigt och jag var livrädd för att dö haha.

Rose Shadowlee

Jag gillade Archage länge, men är som du och tycker det är jobbigt med att man kan dö. Försökte få min bror att joina för det är liksom lättare då av någon anledning. Men det gick inte. Det lite jobbiga med Archage är att det är spelare mot spelare i högre områden. När jag nådde det och blev dödad av en annan spelare, bara för den tyckte det var kul att döda små levels, så var jag utanför dörren.
Jag gillar mer Wow och ska spela med bror när nästa expansion av den kommer ut :)

Emma

Oj, det kanske jag har gjort haha! :'D Men ja, du borde prova! Jag har en 7-dagars trial key om du är intresserad! Bara att hojta till! x)

Svar: Haha, kanske det! Jag kan hojta till om jag börjar spela ;)
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Hmm vad gör man på spelet, kan någon förklara? 💙

Lana Skyforce

Jag var väldigt inne i ArcheAge för några månader sedan, spelade i nästan ett år t.o.m. Själv är jag inte så mycket för spelare-mot-spelare vilket jag tycker spelet handlar mycket om. Det är ju ett väldigt fint spel, men själva pay to win-intrycket jag fick av det och även spelarbasen förstör hela upplevelsen lite, tyvärr. Skillnaden mellan nordamerikanska och europeiska servrarna är dessutom stor, europeerna verkar vara väldigt mycket mer hjälpfulla och trevliga medan de på nordamerikanska servrarna jäklas med en och förstör för en bara för sin egen underhållning :/ Jag har spenderat många timmar i det spelet och hittade även min pojkvän via det, samt flera goda vänner :) Så det finns ju både plus och minus hahah

Sabrina Eastforest

Jag tröttnade på archeage efter att ha spelat det ett par veckor då det släpptes. Spelar black desert istället som har en rolig hästfunktion där man kan fånga vildhästar och avla dem!!

Nattasims

Jag vill spela Archeage men det tog sjukt långt tid att ladda ner så jag gav upp ;P

elinbohman.blogg.se

Archeage spelade jag en massa när spelet släpptes i Europa, men tyvärr är spelets uppbyggnad inge vidare (du måste betala för att få de bästa sakerna, det finns otroligt få spelare vilket bidrar till att endgamet inte blir intressant, etc) så slutade spela det. Vissa saker med spelet är riktigt bra och det är snyggt, men inget MMO jag orkade lägga ned tid på i slutändan.

Alicia Starnight

Började spela i början av oktober 2014 och fortsatte till ungefär mitten av juli 2015. Det var ett både bra och roligt spel som jag gillade mycket. Men tyvärr otroligt tidskrävande och pay2win, vilket gjorde att jag slutade spela. De jag spelade med har hoppat till Black Desert Online som jag provat genom en testperiod, men hann inte spela så mycket då. Har inte köpt det själv eftersom det verkar svårt och jag inte vill fastna för något spel när jag egentligen inte har tiden.

Maya Hayfall

Har spelat archeage i 2 år innan jag avinstallerade det för nå månad sen, folk har börjat bli mer typ besatta av guld o känns som alla måste vara high tech, erfarna spelare som kan fixa bästa utrustningen på en kvart föratt äns ha en plats i spelet, sen är typ alla P2W (pay to win) med qwq

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.