Chrome Pointer

Som utlovat!

   På en vägg på SSO-kontoret finns en mönstertapet som jag tycker är så sjukt fin! Den är lite större än vad som syns här så det finns några ord som inte syns. Färgerna är också lite mer "bright" IRL.
 
 
   Så sjukt härlig vägg! Man kan verkligen stå vid den ett tag och bara leta ord, hur mysigt som helst. Älskar mönstret och skulle vilja ha det i tryck på något sätt, typ på en väska eller något. Tycker det är jättekul att en hel vägg (det är en lång, böjd vägg) har ägnats åt det här!






Valle

Måste ju bara säga att din notis lapp uppe på headern är för gullig haha! Ha det bra och hoppas halsen blir bättre. Tapeten var jätte snygg, skulle kunna tänka mig den i lägenheten :")

Eawysims

Vilken smart idé med att ha en liten lapp i headern, ska försöka komma ihåg det själv ifall det skulle behövas någon gång.

Tapeten var också rätt cool, i alla fall på deras kontor. Är egentligen inte så mycket för mönstrat i vanliga fall, men på kontor kan det funka om det passar företaget. Hade varit kul att se hela deras kontor.

Amanda Diamondsmith

vilken cool tapet. :) Håller med skulle va snyggt med en väska med samma "mönster" på :) Det skulle nog passa bäst på en tygväska. skrivhäfte med tapetmönstret skulle inte heller va fel :P

Rose Shadowlee

Åh, du får säga att den ska finnas på en väska, omslag till en notebook och kanske som design på en plastmapp :D

Svar: Haha, har inte direkt något att säga till om though x)
Esmeralda Silverforce

Emmy Lightlord

Jag hade velat ha det trycket på en tygpåse :3 Skulle du kunna lägga upp Khaans orginaltexturfil här på bloggen någonstans? Jag bestämde mig nämligen för att ändra lite i texturfilerna i SSL 1 och sparade alla orginal förutom Khaans och nu skulle jag vilja ha tillbaka alla saker jag ändrade till normalt. Vore supersnällt, jag vet nämligen ingen annan som spelar SSL. Om du inte vill lägga upp den här så kan du skicka den till min mailadress :)
Tack för en awesome blogg!

Rose Shadowlee

Du kan lägga fram idén. Men du gör som du vill ^^

Alva

Skulle vara kul med antecknings böcker, pennor och annat typ linjaler. Kansk som en gympapåse eller tillochmed handduk

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.