Chrome Pointer

Senast man red

 
   Dressyr på Mustangen från Horse Life 2
 
   Är det bara jag som blir sjukt ridsugen då jag ser bilder som de här, trots att de är från datorspel? Min senaste ridtur var på en c-ponny som det skulle testas ny sadel på och jag skulle rida för att kolla så att hon inte började bocka som en tok under galoppen. Ponnyn har nämligen en tendens att säga ifrån direkt om något inte stämmer. Dessutom har hon sadeltvång så hon skulle både ledas och longeras innan jag blev uppkastad och även då blev vi omkringledda som på ponnyridning en stund. Och eftersom jag skulle åka hem dagen efter och den andra tjejen som jobbade skulle hålla sig hel en vecka till fick jag ta på mig självmordsuppdraget. (Jag överlevde btw. Ponnyn var snäll, men dock typ oridbar och det var mååååånga år sen man hade såna problem med svänga hahaha min chef höll på att dö av garv trots att hon sa att jag gjorde det bättre än tjejen som skulle göra samma sak för exakt ett år sen)
 
   Ni som rider, hur var er senaste ridtur?
 
   (Jag är väldigt nyfiken inför onsdagsuppdateringen men det kanske dröjer innan jag kan skriva om den eftersom jag måste göra en massa ärenden efter jobbet!)






Molly Rainstone

Mitt senaste ridpass...
Uhm, det gick skitdåligt rent ut sagt. Jag fick inte till ställningen på volten och han var så seg...

Corinne Slowpaw

Det gick superbra på hoppningen tills hästen kastade sig åt sidan då vi närmade oss staketet och jag föll av.

Ellie Cloudforce

Min senaste ridtur var perfekt! Jag red min favvoponny på ridskolan och vi hade uteritt<3. Det var såååååå kul!

Allison Underhurricane

min senaste ridtur var fantastisk! <3 Jag fick rida på min favorit häst och jag galloperade utan stigbyglar och tyglar, dock var det i lina. Men det värsta med det var att det var troligen den sista gången jag red före skolan börjar ;( btw din blogg är bara bäst!

Cecilia Gladefield

Min senaste ridtur var på en mysig, lurvig islänning på en turridning i februari. Solen sken och vi red i skogen i tre timmar :3 Jättehärligt trots att det var svinkallt xD

Lova Winterside

Min senaste ridtur var på en liten tjock b-ponny förra veckan. Vi red ut ca 5 pers i skogen och sen avslutade vi med några varv runt en gallopslinga i närheten. Allt gick bra tills slutet på gallopslingan. Hästen som red i täten sparkade bak ut och träffade nästan tjejen bakom. Då fick min ponny fnatt och bockade och sparkade flera gånger. Jag lyckades hålla mig kvar iaf och annars så var det en jättemysig ridtur :)

Linda Sweetstorm

Min senaste ridtur var på min medryttarshettis i söndags, som alltid var han helt underbar att rida. Fast jag hade precis fått tag i ett bettlöst träns till honom och skulle pröva det. Det gick mycket bättre än jag trodde och hästis verkade trivas med det :3

Tilde Darkstorm

Senaste ridturen var på min egna häst i måndags. Vi hoppade några låga språng och det gick bra!

Lisa

Min medryttarponny körde sin vanliga rodeo på fältet och jag flög av och bröt handled och nyckelben hahaha!! Så gick inte så bra

Svar: Aj som... hoppas du blir (blev) återställd så fort som möjligt!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Min senaste ridtur var på min vanliga ridlektion i fredags. Jag red en av mina favorit ponnyer, Nicke.

Jag brukar bara rida två olika ponnyer pga av att på ridskolan där jag rider finns bara shettisar och New forest ponnyer, och en Welsh Mountain som nog gått i pension nu, så jag, som är 170 cm lång kan inte rida andra än de två största, Pirre och Nicke.

Men iallafall så vi hade hoppning och jag var jättenöjd. Nicke har det senaste halvåret varit lite bråkig på lektionerna efter att den andra valacken (de har bara två new forest valacker i ridskoleverksamheten) gjorde illa en tand i hagen och blev "sjukledig" från ridskolejobbet, Nicke brukar stanna utan anledning och när man då börjar skänkla och använda spö brukar han sparka bakut och bocka, speciellt när han redan från tidigare ogillat spön, men vår ridlärare säger iallafall att vi ska använda spö på honom, fast jag brukar höra det så lite som möjligt!

Men den här lektionen stannade han bara typ 2 gånger och sista språnget var jag jätte nöjd med, det var nog det bästa jag hoppat någonsin! Det var jättekul! :D

(Förlåt om det blev en för lång kommentar!)

Luna

Min senaste ridtur var en skentur som bara jag höll mig kvar o.o

Maja Rainhand

Min sneaste ridtur var i lördags på ridningen då jag red på en sur och irriterad häst som heter Peneure. Det gick inget bra, han krånglade och när han hamnade bakom en ponny blev han jätte sur men vi klarade oss igenom lektionen utan minsta skad, haha :D

Tilde Miststorm

Ahh, längtar sååååå till imorgon! Ska rida då så hoppas det bli roligt. ;)

Sophia Puppyheart

jag har turen att få rida 4 gånger i veckan och sist var igår då jag red min medryttarhäst Simba på lektion. Vi tränade öppna, volt och förvänd galopp samt skänkelvikning. Han skötte sig jättebra men själv gjorde jag väl några missar haha. Ska rida hoppspecial om några timmar idag så får se om det går bra då. :)

Tessan Nihgtsea

Min senaste ridtur var för ca en månad sen. jag red min busiga ponny och blev avbockad in i ett stock hinder och bröt armen.

Svar: Aj då, hoppas armen är återställd så fort som möjligt!
Esmeralda Silverforce

Riley Candlestar

Senaste gången jag red slutade med en skentur, nästan alla ramlade av förutom min vän som skenade hela vägen tillbaka till stallet, ca 1km :)
Sedan vågade jag tölta lite också^^

Hannah Masterhill

Min senaste ridtur var med min häst tidigare idag, vi har ett gräsfält där vi står och jag tog lite galoppturer där och höll mitt ridpass ute. Lät henne sträcka på benen rejält, haha. Mycket mysigt va det.

Vilda Hawkheart

Kommer tyvärr inte riktigt ihåg min senaste ridtur, då det var ett halvt år sedan :( Jag vet att det var på dressyrkurs på ridskolan dock :3

Anna Westbaker

Tja, sådär.
Min halvfoderponny är väl inte den mest välmuskade och välridna ponny på 9 år. Världens jobbigaste start med ett (om man jämför med början) bra slut.
Men hon är en kul ponny att rida då hon gör framsteg i princip varenda ridpass (hon är nyinköpt). I början var det omöjligt att göra saker som att ställa henne, få henne i form utan att börja slå med huvudet, få ut henne mot fyrkanten i galopp och få henne att inte sprina in i staketet i andra delar av galippen.

Jasmine duskgren

Näää Ramla av en den för den bocka och poff bruten över arm väldigt kul

Diana Weststorm

Igår (tisdags) red jag ridlektion och vi var fyra stycken. Jag red ett sto som heter Giggan. Vi hade först lite fri uppvärmning, och sen gjorde vi öppna på långsidan och galopp på A & C volterna. Öppnan blev väl hyfsad, men galoppen blev bra och i slutet började hon äntligen ge efter! 🙂😄

Daniela Flowerhand

Det var när vi skulle köra voltige (dock inga konster) så fick vi träna galoppfattningar från skritt. Och vi avslutade med att galoppera utan händer. Ska rida voltige idag på samma häst och kanske en annan ochså. Hoppas det går bra :)

Eva Bunnyland

Jag rider tyvärr inte 1 gång i veckan fast jag skulle vilja, men i söndags red jag på islandshästar och töltade för första gången!
Älskar Glofaxi så mycket!
PS: Glofaxi = hästen som jag fick rida, helt underbar

Ivy Yellowcake

Jag red ut i skogen, över stock och sten. Sjukt mysigt ;D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.