Chrome Pointer

Runt muren

   Esme och Aramis






Tilde Miststorm

Vet du varför man varken kan komma in på Star Stable eller deras hemsida? Man kan inte ens kontakta support.

Molly :)

Esme det är något jätte konstigt! Man kan inte gå in på starstable hemsidan och det är så för det flesta kolla! Det står typ några nummer och sen no server eller nåt!

Maja Rainhand

Är servern nerstängd? Hörde något om det från min kompis men varför? :o

Molly :)

Det går inte att logga in på starstable eller att gå in på hemsidan :P Ingen vet vrf...Jätte konstigt ju!!Aja ...Hoppas man kan spela runt eftermiddagen! <3

Moa C:

Går ej att komma in på sso, det står att man inte har något internet! Man kan inte ens kontakta suport! :(
Vad är det som har hänt? <3

Sigrid Winterdotter

Okej hörrni. Jag är inte Esme, men jag är väldigt säker på att hon vet lika mycket som vi gör angående servrarna. Det är jättetråkigt att de inte fungerar, men vi kan inte göra något. Vi får helt enkel bita ihop och vänta på att servrarna funkar igen. Förhoppningsvis får vi en förklaring då.

Leah Pandalake

Bra skrivet, Sigrid!

Alice Fishwatcher

Undrar också vad som hänt, har kollat Internet minst 10 gånger... Lite mystiskt det med hemsidan, allt annat inom Internet verkar funka. Men men, vi får hålla tummarna att sso fixar detta och kommer ut med en ordentlig förklaring sedan. Tänker mest på de som inte har möjlighet att spela senare... Men men, det är säkert inte sso-teamets fel! Hoppas att de löser det i alla fall.

Quinn Catforce

För mig funkar det nog att logga in på hemsidan iallafall! Ska testa att logga in i spelet sen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.