Chrome Pointer

Ridhus är bra grejer

   Jag älskar ridhus. Kanske inte under sommartid då de ofta är så varma att man håller på att smälla av (och favorithästen är så sanslöst överkänslig för insekter så hon kan i princip aldrig ridas ute under sommartid för hon kryper ur skinnet och förvandlas från gammal dressyrtant till skogstokig rodeohäst så fort som en fluga sätter sig under magen på henne), men under vintertid är det fantastiskt att kunna rida i en miljö utan isande vindar och stelfruset och halt underlag. Dessutom är ridhus väldigt hjälpsamma då det är mörkt ute, tack vare belysningen! (Själv har jag aldrig ridit på en belyst utebana, utan det har varit kolmörker eller ridhus för min del!)
 
   Jag tycker det är väldigt trevligt att man får ta del av den upplysta miljön även i SSO. Nu är jag lite fundersam dock, för jag är rätt bergsäker på att det faktiskt var mycket ljusare i ridhuset förr i tiden. Det är en märkbar skillnad då det börjar bli mörkt i spelet och man rider in i ridhuset, men jag hade nog önskat en ännu större effekt med tanke på hur många lampor som finns där inne. Underbart är det dock att man utifrån ser hur ljust och fint det är där inne!
 
   Jag kan nästan svära på att det var ljusare på kvällstid förr i tiden! På bild ser ni Esme med en av hennes tre Jorvikiska Vildhästar. Denna lille pålle har dock inte fått ett namn än, då det inte riktigt har klickat än.


Valle

Jag avgudar ridhusets dressyr del, men hopp delen har så konstiga hinder, haha! Men jag hade absolut velat ha mer ridhus, eller paddockar med tak :)! Gillar att smyga till ridhuset när det är mörkt, då det lyser så mysigt. Länge sedan man var uppe på taket, hehe!

Eva Bunnyland

Jag skulle jättegärna vilja att det fanns minst ett till ridhus och att det skulle vara lite ljusare där! XO

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.