Chrome Pointer

Ricky slår på stort

   Okej, så herr Ricky Winterwell bestämde sig ju för att färga håret för ett tag sedan och sedan dess ser han ut lite som en bortglömd Weasley-kusin, vilket kanske är lämpligt i och med att han gillar Jerry Trotter. Men, dessutom var det plötsligt distriktsmästerskap (eller något åt det hållet idk) i Jor-Jitsu och självklart skulle Ricky vara med.
 
   Sickna benmuskler Ricky måtte ha, så mycket som han har kutat runt området!
 
   Jag tyckte den här ringen de slogs i var ascool - så himla kul att det tänjs på gränser i spelet, och att uppdragen kan sträcka sig så långt att ge Jorvik mer och mer djup!
 
   Rickys fajter bjöd på superhärliga animationer och rätt långa cutscenes, och även om de ibland kändes lite för långa så gillar jag verkligen nytänket. Det händer liksom nya grejer hela tiden i alla de nya uppdrag vi får testa på och det gör faktiskt rätt mycket. Det var lite som att se på film, vilket kändes rätt mysigt. Att det fanns lite magi i Jor-Jitsun var självklart också något som jag gillade, jag som är magifantast! Vad heter trollkarlsskolan på Jorvik, Jorwarts? Hursom, Både snubben Ricky mötte först + Jessica Lunar hade asgrymma fightstilar, kgrabben slåss precis likadant som jag skulle göra - stå på ett ben, håll för ögonen och vifta lite mjäkigt med en arm. Funkar varje gång!
 
   Cutscenes står alltid högt i kurs hos mig!
 
   Precis såhär slåss jag, otroligt effektivt! (eller inte haha) Jessicas fightstil var också rätt intressant, haha x)
 
   Jag tyckte det var kul att förloraren faktiskt föll, så att de inte bara stod och såg förvirrade ut. ÄLSKAR detaljer!
 
   Jessica var ju liiiiite coolare än killen Ricky slogs mot först...
 
   GO GO MAGIC RICKY!
 
   Jag är nyfiken på Ivan Drakes nya hantlangare Luke Excavator, tyckte att han verkade kul! Blir spännande att se vad som händer nästa gång vi träffar Ricky... nu gick det ju rätt bra för honom den här gången, hoppas han begriper att han måste hålla sig allsidig för att fortsätta hålla sig på topp!
 
   Jag tyckte uppdragen var riktigt roliga! Vad tyckte ni om dem?






Wilma

Kan inte du göra en video på hur man använder en rit platta som du har skulle vara roligt att se hur du gör :)

Svar: Asså jag gör inget särskilt alls, bara koppla in plattan och rita liksom! Det enda jag gör annorlunda är att jag håller min ritplatta i knäet för jag lyckas inte få till penseldragen om jag har plattan på ett bord.
Esmeralda Silverforce

Valle

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om dom haha! Jag vart riktigt o-tålig när jag kollade på matchen, då jag vill att allt ska gå snabbt och smidigt. Haha! Vart ju ändå lite magi i matcherna, och han är ju för gullig med sitt orange hår. Shortsen var ju coola iaf ;)!

Quinn Catforce

Jag tyckte de var rätt så roliga!

Eva Bunnyland

Ääh jag har inte gjort dom än... men jag kollade på youtube verkade ganska roligt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.