Chrome Pointer

Många hästar

   Esme och Pretty
 
   Finns så hemskt många hästar i spelet nu - och det är mestadels bra, men sen vill man ju äga många fina hästar också och min Pretty är en av de många som nu ruttnar bort i Azka- förlåt, på Hästön.
   Om det skulle komma en ny ponnymodell med exakt Prettys fina färg though...






Quinn Catforce

Jaa! Ponnisarna skulle säkert vara jättegulliga i ny modell fast med samma färger!

Linn

Dom är ju väldigt söta, men jag är alldeles för snabb fixerad för att rida runt på en sådan häst. Inte nog med att jag har 6 st också, haha! :")

Astrid

Vad kan man kalla det för "färg" på hästen? XD Kan vara dum, men är det där fux??

Svar: Linfux! ^^
Esmeralda Silverforce

Alva

Jag tror att det kallas haflinger (Astrid) ❤️❤️👍🏻

Svar: Haflinger är en hästras, inte en färg :)
Esmeralda Silverforce

Courtney Candlenest

Åh, har inte tänkt på det förens nu när du tog upp det. Men nya ponnys med animationer skulle verkligen sitta fint!

Emmy Mightystorm

Jag skulle bli JÄTTE MEGA SUPER GLAD om alla hästarna på sso kunde ha alla manarna, så liksom en arab kan ha stubbman (Bah ett exempel) Tycker du att jag borde skicka denna idéen till sso?

Eva Bunnyland

Jaa jag längtar verkligen efter att hemstallet ska uppdateras! Jag har flera idéer på hur det skulle kunna fixas. T. ex:
*Fler boxplatser*
*Man ska kunna öppna och stänga boxdörrarna*
*Hage utanför stallet*
*Man ska kunna gå upp till höloftet och använda det som typ ett matförråd eller något*
*Om man trycker på Sortera hästarna så hamnar hästarna lite huller om buller i spiltorna, jag tycker det vore kul om var och en fick ha en egen plats! Gärna namnskylt också!*
Och jag håller med om att det skulle bli jättekul med en ny animation av hästar, håller även med dig Emmy Mightystorm! :)

Julia Hayfall

I Azka- förlåt på hästön xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.