Chrome Pointer

Läget?

   Jag hade väl hoppats att vara tillbaka på fötter igen men... nä. Jag har aldrig druckit alkohol men jag tror det här är så man känner sig då man är bakfull, haha... jag är helt enkelt mentalt trött efter lördagen. Då jag har mött så mycket människor och haft det stressigt blir jag genast sjuk, så har det alltid varit. Kroppen liksom "ger upp" då jag slappnar av igen och immunförsvaret krossas helt. MEN, allt är värt det för att vara med på SSO-event och träffa andra spelare. Tänkte ligga väldigt lågt och bara ladda om resten av dagen, för förutom jobb i morgon ska jag träffa Siri och Lottie. Tänker hur häftigt det är, att träffa så härliga människor tack vare Star Stable?
 
   Jag har en massa grejer i mitt utkast här på bloggen som jag ska fortsätta peta i, men langa gärna in fler idéer till inlägg om ni har! Jag är bortrest hela nästa vecka så jag tar tacksamt emot saker att skriva om ^^ Har ändå skrivit över 4000 inlägg här på bloggen seadn starten så det är inte konstigt att inspirationen dör ibland, haha...






Sigrid Winterdotter

Ja alltså efter inferno så somnade jag halv nio x) brukar vanligt vis somna vid typ halv tolv-tolv

Hime

Jag relaterar så mycket!

Allison Underhurricane

Jag vet att Haley Rainstorm har gjort ett inlägg av dehär men skulle du inte kuna lite "presentera" platser? Om inte det så skulle flera Nostalgitripp(ar) göra bra!☺️ Vore grymt!

Ps. Älskar din blogg! Du är den bästa!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.