Chrome Pointer

Jag har tappat rösten

   Hade ett möte på eftermiddagen som spårade lite och det slutade med att jag skrattade så mycket att jag helt tappade rösten. Jag har verkligen ingenting kvar, haha... Var lite nervös inför nästa veckas jobb på hästgård men sen insåg jag att rösten bara behöver palla i två dagar för sen ska jag gå på ridläger. Min första semester någonsin då jag inte jobbar ändå! x)
 
   Jag hade tänkt försöka spela in mer videor innan jag åker i helgen, men det går alltså inte. Aja, så blir det ibland! Lite pressande att mitt videolager i princip är helt slut, och jag kan inte spela in nytt förrän om två veckor. Jag har några HP-videor, så ni får klara er utan SSO och titta på Harry Potter istället då jag är borta. Det är dock ett riktigt roligt spel, och jag ser sjukt mye fram emot att fortsätta spela in det så snart jag kan! Har bara typ... fem eller sex avsnitt kvar innan jag dragit mig igenom hela spelet. Sen blir det PennyGirl igen, och sen tänkte jag att nästa spel blir OotP. Jag tror faktiskt inte det skulle uppskattas så mycket med Horse Life 2, med tanke på hur mycket det buggar, så jag ska se till att bara få ut alla tävlingar från spelet istället. Men Springdale vore nice att spela sen, både det gamla Stallets Hemlighet och sen de fyra lite nyare producerade av Pixel Tales (företaget som nu är uppköpt av Star Stable Entertainment).
 
   Om det är tomt på superroliga grejer från mig här beror det på att jag sparar lite mer intressanta grejer till nästa vecka då jag är borta, då uppdateringen blir lite lägre. Bloggen ska banne mig inte stå tom bara för att jag åker bort ^^
 
   Nu då jag har haft en längre paus från PennyGirl-spelet känner jag faktiskt att det ska bli kul att ta tag i det snart igen - och Episod 3 bjuder faktiskt på väldigt intressanta tävlingar!






Valle

Varm mjölk med honung brukar hjälpa galant, funkar mot halsont också :)! Härligt att jobba på hästgård :)!

Svar: Aah, gott det lät! Tack för tips!
Esmeralda Silverforce

Luna Friendstreet

Älskar att se på dina HP-videor, som Potterhead som redan läst och sett alla böcker och filmer hundra miljoner gånger och typ finkammat hela Pottermore efter mer att läsa är det så kul att se lite annat från HP! OotP är min favorit också så detska bli så kul att se det sen! :D

Svar: Kul att du tycker det!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Hoppas din röst blir bättre igen! Kokat vatten med en tesked honung brukar hjälpa! Iallafall för mig, speciellt gott på vintern, kanske inte lika poppis på sommaren (haha).
Jag gillar Harry Potter videorna! Men mest gillar jag ju förstås sso!

Isabelle

Jaaa spela in Stallets Hemlighet! Det spelade jag klart på en eftermiddag, vore så roligt att få uppleva det igen via dina inspelningar :) Uppskattar dina ride throughs så mycket, så Springdale-spelen vore guld!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.