Chrome Pointer

Grisekno ♥

   Jag har en enorm förkärlek för grisar som sträcker sig till way back då sjuåriga Esme stod och klappade nöjt på ett gristryne tillhörande en väldigt glad liten grisekno på en 4H-gård. GRISAR ÄR SÅ MYSIGA! Eller ja, jag har hört många skräckhistorier från då min ena farbror hade bondgård som ung, fick en minigris som hette Honken i födelsedagspresent och efter en period insåg att minigrisen Honken inte var särskilt mycket mini... Jag vet iaf att min knäppa farmor kunde stå och mata grisen med alla möjliga konstiga saker medan han helst jagade bort typ alla andra.
 
   Esme och nya ponnyn Max (som ska få en presentation typ vilket år som helst) inspekterar Gunnar och hans griseknoar
 
   Den här veckan finns iaf Gunnar Grisöra i Valedale och hos honom kan man köpa små gullefjun till griseknoar som sitter och myser i sadelväskorna. Troligtvis är de här små kultingarna mer mini än min farbrors gamla gris...
   Jag köpte iaf alla tre, men favoriten är nog ändå den rosa lille nassegrisen. De är pyttepyttesmå jämfört med Gunnars tre grisar och de är supergulliga. Jag har länge önskat fler husdjur, och med det gärna minigrisar, och tycker det här är (pun intended) svinkul!
 
   Glad liten Nasse i väskan då Esme och Sherlock ska söderut och träffa Ricky Winterwell... yes har ÄNTLIGEN hunnit göra uppdragen och ska prata om dem inom ett par dagar!






Sigrid Winterdotter

Jag tycker husdjur är oh my god så söta, men jag är oh my god så fattig, och den enda sadelväskan jag har är en vit, och den passar inte till mina sadlar i alla färger utom vitt. Bra jobbat Sigrid, köpa en vit sadelväska utan vita sadlar!

Hej

Asså jag har velat ha grisar länge👍 Köpte den svarta den heter Frasse❣❣❣❣ Men tycker den prickiga är för dyr 🙄

Quinn Catforce

De är ju jättesöta! Ville köpa den prickiga men den är ju superdyr! Och den svartbrungråa (vad det nu är för en färgblandning) syns inte så bra i min gråa sadelväska, den skulle säkert synas bättre i min bruna men jag använder inte bruna sadlar så ofta. Plus att jag tycker att den gråa (vi säger att den är grå nu) är lite tråkig faktist. Så det blev den helrosa som fick flytta hem till mig!
Jättegulligt också att de kryper in i väskan och liksom gömmer sig lite! Men jag blev lite förvånad få jag såg det första gången!
Valedale är ju jättemysigt nu också! Flyttade dit direkt men det var mest för att jag skulle in i DinoDalen för första gången! Så jag flyttade tillbaka till fort pinta igen, och där försvann 50 sc! *suck!*

Tilde Miststorm

Hade velat ha den rosa med prickar men den är tyvärr lite för dyr för min smak. Antagligen kommer väl den rosa hamna i mitt stall inom några dagar men ska tänka över det lite så att jag inte begår ett misstag, vilket har hänt många gånger i mitt fall. XD
Btw, tycker det ser lite konstigt ut när sadelväskorna sitter på schabraket, hur hade SSO tänkt det skulle gå till?! XD

Alanis Moonstorm

Jag köpte den svarta för att se hur de rörde sig och ärligt talat det första jag såg var typ att den såg ut och betedde sg som en råtta. Kan seriöst inte se något annat men i egenskap av före detta råttägare så klagar jag knappast xD

Tuva Puppyheart

P
Åh, så söta! Jag måste verkligen logga in och köpa en! Jag har varit lite inaktiv den senaste tiden för att jaha har så mycket att göra, men jag måste verkligen logga in och köpa en! De var ju dundersöta!

Melissa

Vet att detta inte har något att göra med inlägget men var har du köpt ditt hår????????? Det är såååå sjukt snygt ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.