Chrome Pointer

Fuskar lite

   I vanliga fall gör jag mina sedvanliga "Välkommen hem"-redigeringar i den ordning jag köpt mina hästar, men jag pallade inte då jag skulle göra redigeringarna för Sherlock och Mycroft för jag hade inte lust. Därför gjorde jag Tarans bild istället! Ni kan förstås se den på hans egen sida också, och ni kan hitta den genom att klicka på knappen "Mina hästar" i menyn till vänster.
 
 


Vilda Snownight

Så snygg <3

signe swordstar

Vad fin den blev! Du är verkligen duktig!

Quinn Catforce

Ååå så fin!!😍😍

Jane Candlenose

Jätte fin redigering <3

Eva Bunnyland

Coolt! Du är så bra, jag skulle aldrig kunna göra sådär! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.