Chrome Pointer

En tanke slog mig

   Esme och Corinne
 
  Jag tänkte häromdagen på att det inte har kommit träns utan nosgrimma på hur länge som helst?! Jag tror faktiskt inte det har kommit ett enda sedan gallerian öppnade - och jag tycker det suger. FLER NOSGRIMSLÖSA TRÄNS ÅT FOLKET!






Daniela Silvergarden

En sak som jag kom på är att nuförtiden jublar få över nya saker i gallerian, min gissning är att det finns affärer som fortfarande är stängda och allt nytt borde hamna där istället för i gallerian. Maybe its me men jag tycker de stängda affärerna ska öppna :)

Doreen Purpledotter

Ha ha Jaa! Älskar tränsutannosgrimma (haha värdens lägsta ord ler xD) undrar varför det inte krm xc

Ylva Moonwright

Jaaa, jag är irriterad på det haha xD vill kunna göra "riktiga" westernoutfits! Mer träns utan nosgrimma år folket!!

Charlotte Masterwater

Brukar ofta använda tränsen utan nosgrimma för at jag kan tycka att de vanliga tränsen ser lite tjocka ut och att de här ser lite "öppnare" ut. Men ja, mer träns utan nosgrimma åt folket! :D

Jane Candlenose

jag tycker också det borde komma lite mer träns utan nosglimmer <3 bra med mångfald av träns i olika färger och former <3

Eva Bunnyland

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag älskar den idén! Jag har inte tänkt på det förut men egentligen så ÄR det ju så... jag skulle gärna också ha ett sådant där bettlöst träns också!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.