Chrome Pointer

Druidtankar

   Esme och Artemis
 
   ÄLSKAR Druidcirkeln. Hade gärna sett att det hände mer grejer där. Jag vet inte, någon liten quest som leder upp mot en huvudstory då man gör grejer där? Nu händer det ju oerhört sällan att huvudstoryn kommer till spelet (tyvärr verkligen, för de är mina favorituppdrag), men jag skulle gärna ha lite uppdrag med druiderna "under tiden" bara på sidan av. Druidernas värld kan väl inte stå still bara för att huvuduppdragen tar lite tid? Tror det kanske vore kul för oss som spelat länge. Vi har ju fått lite "egna" uppdrag på sistone i och med uppdrag i Epona, som bara är för oss som kommit en bra bit, men det finns så sanslöst mycket att göra tidigt i spelet så det känns nästan som att det verkligen är dags att lägga mer krut "längre fram" i spelet, så att nya spelare inte överväldigas medan vi som spelat länge inte får något värt att hoppa högt över. De som nyss börjat spela har ju ändå hela spelet att se fram emot!
 
   Hur tänker ni?






:)

Japp

Vilda Snownight

Jag vill se mer av druidträning vid vd paddock! :D Men jag antar att det bara var solen man tränade där eftersom åskan var sprickorna.

signe swordstar

Jag håller med dig Esme!!

Alanis Moonstorm

Jo, jag håller med. Mer saker att göra högre upp i levlarna. Blir ju tydligen fortfarande stopp med bara ett uppdrag om dagen när man börjar komma upp i level 15 - 16 ish.. då borde ju krutet läggas där istället för runt level 7? :/

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Håller med. Behövs verkligen fler uppdrag för oss som tagit oss högre upp.. :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.