Chrome Pointer

Alex och Concorde

 
   Starshine Legacy: Episod 4
 
 
  Många av er har nog sett det på min Instagram, men igår kväll hade Star Stable invigningsfest på sitt nya kontor och det var därför jag var borta hela kvällen, eftersom jag var bjuden. Det var inte min första gång på nya kontoret men jag tycker det är synd att det inte har visats mer eftersom det faktiskt är väldigt fint. Bland annat finns det en vägg med en tapet som jag tycker är helt fantastisk, måste se till att ta en bild på den nästa gång jag är där... Det är iaf alltid lärorikt under sena kvällar med kunniga människor, för man får ofta höra delar av deras jobb det inte pratas om så ofta annars, just för att det är mer nördkunskap än kunskap som vem som helst begriper sig på. Jag som tycker allt det här med att bygga spel är superintressant tycker alltid det är kul att höra mer om sånt, t ex! ^^
 
   Det var alltså INTE eventet på Inferno igår (som många verkar tro), utan det eventet är förstås på lördag precis som sagt innan. Jag börjar nästan bli lite nervös inför det? Har fått en massa mail från folk som förväntar sig att jag ska veta vad som pågår men jag vet tbh absolut nada mer än att jag ska vara där. Det enda man egentligen behöver veta är att det är gratis inträde, datorer finns på plats och... det är typ det.
 
   Nu ska jag kuta iväg till jobbet och sen hoppas jag att jag har tid att spela SSO ikväll, nu kliar det verkligen i fingrarna!






Molly Sunhand

Kommer urhästarna försvinna på onsdag?

Svar: Yes!
Esmeralda Silverforce

Lea Bravedaughter

För det första tänkte jag fråga, Är det Okej att säga hej till dig om man ser dig på inferno online?
Och sen, lite bloggideer:
För det första är det ju ön på Solholmarna som helt plötsligt fått rötter från urträdet på sydhoven och massor av pelare runt sig, och två nya NPCer har kommit till Hillcrest - skulle vara kul om du kunde skriva lite funderingar om det!
Och sen en annan sak - jag vet inte om du läser Min Häst men i en ruta längst ner på uppslaget om SSO så fanns faktiskt en liten spoiler till Urhästarna! I nr 14/15 2016 finns det, och jag tycker faktiskt du borde kika lite på det då det faktiskt kan skrivas lite information på Jorvikpedia om det, bara för skojs skull!
Jag hoppas inte att jag var för rörig nu men tack för mig!

Sigrid Winterdotter

Esme. Jag behöver verkligen din hjälp, eller jag vet inte om du kan hjälpa mig med det här, men det lönar sig att försöka. Jag har ju som bekant också Aspergers syndrom, vilket betyder att jag gärna vill vara väl förberedd på vad som kommer hända. Jag har aldrig varit på något liknande event förut (och det kanske inte du helelr har) men om du har gått på något liknande, kan du snälla berätta för mig vad som kommer hända och ungefär hur det kommer gå till? Det är verkligen jätteviktigt för mig, då jag kommer ha mer energi om jag vet vad som händer.

Svar: Jag vet tyvärr inte alls vad som kommer hända och jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig eftersom jag inte heller vet hur lokalen ser ut! Har du med dig en förälder? Tycker du att det är lättare att komma dit väldigt tidigt så det är mindre folk? Du behöver ju inte stanna heller om du känner att det bara inte går, du behöver inte känna någon press! Ledsen att jag inte kan hjälpa mer, men det kommer vara väldigt prestigelöst!
Esmeralda Silverforce

Esmeralda Coldfall

jaha det var den festen GME skulle fixa

Maja Rainhand

Har frågat alla som kan tänka sig åka med till Stockholm (Mina föreldrar kunde inte) men ingen kan. Är jätte ledsen för jag vill verkligen dit ;(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.