Chrome Pointer

Rykte mot hästar

   Kallterna Nanook och Sedna med två av deras fjordingar
 
   Jag älskar idén med att man måste jobba upp rykte för att kunna köpa hästar. Visst, det är så sjukt drygt att behöva kämpa med rykte då man bara vill köpa den där underbara hästen, men samtidigt ger det lite mer djup till spelet då karaktärerna faktiskt bryr sig om sina hästar och inte säljer dem till vem som helst. Än så länge är det bara Kallterna samt Eremiten som kräver rykte för hästköp, men jag skulle gärna se fler. T ex Ferdinands hästmarknad! Med tanke på att Ferdinand faktiskt säger rakt ut att de inte säljer till vem som helst kan jag tycka att de skulle ha krävt rykte.
   Jag gillar helt enkelt att man får jobba lite för att få köpa hästar, för lönen är helt klart värt mödan.
 
   Vad tycker ni?






Leah Pandalake

Jag håller med dig!

Cecilia Gladefield

Håller helt med. Blir mer spännande och belönade när man kämpar sig till att köpa en viss häst. Under tiden hinner man riktigt känna efter vilken färg och vilket namn man vill ha på hästen,en bonus. Förhindrar även förhastade hästköp ;P

Vilda Snownight

Det känns som om när man behövde rykte med Ermiten för att köpa Welshponnyerna blev många jättesura och tyckte det var jättehemskt. Man klarade ryktet på, vadå, två dagar?

Men när man byggde rykte med Kallterna så var det frid och fröjd? Visst man pustade över att det var så mycket rykte, men enligt min uppfattning tyckte ingen att det var lika hemskt som vad som hände mer Ermiten?

Nu vet jag inte om detta är logiskt överhuvudtaget men jag hoppas att ni förstår vad jag menar haha. xD

Svar: Det var faktiskt inte alls frid och fröjd med Kallterna heller - det var otroligt mycket klagomål! Det var dock rätt länge sedan, så många har nog glömt det nu...
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Tycker väll som dig FAST jag är otroooooooligt låt med att göra ryktes uppdrag cx

Valle

Tycker rykten är bra, men man måste ha tålamod! Men dom måste verkligen höja ryktena för Goldspur, har tagit jätte lång tid för att få ihop några hundra xp. Sen är det bra att man inte hinner "köpa hästen bara för att" utan man hinner tänka om ett tag och fråga sig själv om man verkligen är så intresserad av hästen.

Denise (Lionpie)

Håller med!
En annan sak jag tänkt på är att man borde få rykte med den fraktionen närmast hästarna man köper.
På så sätt skulle man ju kunna "köpa" rykte också c;

Hazel Oaklord

Jag tycker det låter jättebra, då har man ju något att kämpa för plus att fler kanske bygger upp sitt rykte med den fraktionen om man vet att man kommer få något bra för det!

Kendra Mouselee

Tycker det låter bra! Irl är det ju inte bara att köpa en häst hur som helst, många gånger handlar det iaf om en grundläggande tillit mellan båda parterna. Som någon skev ovan så skulle det även hindra folk lite från att impulsköpa hästar bara för att man har råd för tillfället!

Quinn Catforce

Håller med!

Alanis Moonstorm

Jag är för allt om tvingar spelarna att kämpa lite för det de vill ha. Skulle även ge fler anledningar till att bygga rykte med t.ex. Valedale och Firgrove.

Svar: Håller verkligen med!
Esmeralda Silverforce

Ylva Moonwright

Älskar när man måste bygga rykte (och jag är väldigt dålig på det haha) och inte bara för att köpa grejer och hästar, utan för att låsa upp uppdrag med! Gärna länge och ofta hehe älskade sprickorna som tog typ en månad! Bästa ryktet att bygga tycker jag för man fick kämpa men ändå för en good cause (rädda världen vettu!) nää älskar att bli tvingad, och att andra blir tvingade, att bygga massa rykte! :D Tror jag kan vara lite elak mot andra då jag önskar att varje ny uppdatering kommer med något långt och jobbigt att bygga rykte med hehe

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.