Chrome Pointer

För er som gillar Pokémon

   Det är ju ingen nyhet för er att jag älskar Pokémon, och därmed använder jag mig också av lite olika sidor för att hjälpa mig i mitt spelande med tanke på all info som finns om Pokémonvärlden. Här har ni de jag använder mig av!
 
   Serebii
   Serebii var den första sidan jag hittade till och den är fantastisk! Förutom att man kan läsa typ allt man någonsin kan behöva om Pokémon kan man läsa in sig på Pokéarth, man kan läsa typ allt om tv-serien direkt då den kommer ut i Japan, all info om nya spel är väldigt samlad, nyhetsflödet är tydligt och enkelt och uppdateras dagligen och det är superenkelt att se vilka events som är live.
 
   Bulbapedia
   Denna fantastiska Wiki var en stor inspirationskälla då jag började skriva på Jorvikipedia och jag har lärt mig mycket om Wikikodning genom att läsa igenom kodmallar här. Bulbapedia är en sanslöst stor Wiki och om du kan föreställa dig det så kan du hitta det, då det dessutom kryllar av omdirigeringar och ibland kommer man rätt även om man stavat fel.
 
   Azurilland
   Den enda YouTube-kanalen jag verkligen följer tillhör killen som står bakom denna sajt, vilket är Marriland. Här finns det mesta man kan hitta på Serebii - men det jag använder mest är den undebara Teambuildern, vilken är guld värd innan man ska starta ett nytt äventyr genom något av spelen.
 
 
 
   Btw känner jag mig redan så skadad av Pokémon GO! Jag testade lite igår då jag skulle ut och handla men det verkade inte riktigt fungera, vet inte om det är för att mitt internet är rätt dött efter två veckor i vildmarken eller för att spelet är buggigt. GIck på en riktig nit som man känner igen som härdad spelare - ni vet då man tänker "åh men kolla, en Pokéboll!" och går rätt på en Voltorb istället (som jag självklart inte vågade fånga för att typ tre stora barnfamiljer satt och hade picknick precis bredvid). Är lite "orolig" över att spela spelet eftersom jag inte har så mycket internet att tillgå varje månad via mobilen, så vi får se hur mycket jag vågar mig på att köra...






Rose Shadowlee

Igår så kraschade pokemon gos servrar i Sverige. Vi märkte det när vi skulle ut och leta pokemon på kvällen. Vi kom inte ens in :(

Melissa Dragonnight

Var övertaggad på att det skulle komma, men min mobil är för gammal... :( Ska få en ny idag eller imorgon (hehe ny... min mosters gamla)

Sabrina Eastforest

Har läst att Pokémon inte tar så mycket på ens mobildata så tror inte det är något att oroa sig för. Det går i sådana fall åt mer när man surfar på internet ^^

Alanis Moonstorm

Både du och alla andra i området kan fånga samma pokemon utan att behöva tävla om den. Men egentligen så är det en glorifierad stegräknare än så länge.. Vi får se om de uppdaterar den med mer skoj så det blir mer av ett spel sedan.

Moniqe Bluegirl

Hej :) har du Hogwarts Extreme? kan du isåfall förklara lite hur man gör i en video eller ett blogginlägg. För jag fattar inte riktigt hur jag ska samla Gelleoner ;)
Om du inte har det så skulle det vara kul om du testade det.

Svar: Jag har för mig att jag testade det för några år sedan. Rollspel är dock inte alls min grej, så jag loggade bara in typ två gånger.
Esmeralda Silverforce

Lova Winterside

Pokémon go har varit allmänt buggigt ända sedan det släpptes och servrarna är jämt överbelastade. Igår sa de på Twitter att över 47 miljoner människor försökte komma in och spela samtidigt så det är inte så konstigt att spelet inte funkar som det ska.
Och du behöver ej vara orolig över att din surf ska ta slut, spelet drar inte alls mycket. Ungefär 10 MB per timme om jag inte minns fel :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.