Chrome Pointer

ÅH HERREGUD

   Ni har väl sett bilden på SSO's nyhetssida?!
 
   Nu kan vi väl ändå säga att det är 100% bekräftat - snart kommer en ny Frieserhäst till Jorvik! Jag har aldrig varit överförtjust i den originala Friesern själv pga storlek och stelhet, så det här blir spännande...
   Men när kommer den? Nästa vecka? Om två veckor? Det kan väl inte vara långt kvar?
 
 






Diana Weststorm

Ja, herregud vad fina! Tycker den ser ut som en blandning av welsh och shire, haha! Men den är ändå väldigt fin.

Ebba Youngland

Oh.. Trodde först du hade redigerat, så fiiiiin! Tur för mig som snart har 4000 i ryggan :D Blank, fin, söt, fin, söt, blank, fin, söt... MÅSTE HA

Justine Greennose

Jag hoppas nog mest att bilden inte luras, har ju kommit "svarta" hästar till spelet som har blå nyans (frieser, welsh) om den ser ut som på bilden så är det ett köp för mig, har den blå ton så står jag över

Filippa Candlepie

Ja, den är verkligen fin! Jag har inte gillat den gamla frieserhästen just för att den är så stel, och sen så tyckte jag att hovskägget såg så himla plastigt ut.
Och som Justine sade, så hoppas jag verkligen att den kommer att vara just svart och inte typ blå.

Vilda Snownight

Asså åååhh! Den är så sjukt snygg!:D
När jag såg den först trodde jag det var någon som hade redigerat den, men det var en riktigt sso häst! (Eller kommer att bli snart iaf.)

Kendra Mouselee

Alltså åh, så fin! Det kommer bli spännande att se den i spelet så småningom!

Alicia Starnight

På onsdag är det 4 veckor sedan urhästarna släpptes, så jag antar att de kommer redan på onsdag. Supersnygg häst verkligen, så spänd på att få se den i spelet! :D

Valle

Underbart fin! Gillar att dom har fått en mer muskulös nacke samt att deras man inte ser ut som korvar aka bobmarley (vad hemskt det lät, haha!) Hoppas verkligen hovskägget är "on point" och inte ser ut som flash-skor, haha!

Molly Sunhand

Nämen herregud!!! 😆

Tilde Miststorm

Åh vad söööt!!! 😀 Länitar vekrigen tills den kommer! Hoppas den inte ostar jättemycket, har inte mycket sc just nu. XD Måste bli bättre på att spara!

signe swordstar

Köpa sc dags för mig på onsdag,dom borde komma då <3

Tilde Miststorm

Ojj, där blev det en konstig kommentar jag skrev XD
Det jag skulle skriva:
Åh vad söööt!!! Längtar verkligen tills den kommer! Hoppas den inte kostar jättemycket, har inte så mycket sc just nu. XD Måste bli bättre på att spara!

Quinn Catforce

Jag gissar på nästa vecka, alltså nu på onsdag! För då har det gått fyra veckor sedan urhästarna kom!

Miranda Silentborn

Har redan börja fundera på namn, haha! Nej, men är helt förälskad i den, äger ingen än för har aldrig heller varit så värst förtjust i den andra modellen då jag tycker att den blir för lik min Andalusien, vill helst bara ha en häst per kroppstyp! Men Gud så jag längtar!

Juliette Southstar

Dem borde ju komma på onsdag eftersom det har 4 veckor sen urhästarna kom (oj vad tiden gick fort!). Hoppas iallafall att dem kommer på onsdag, har redan bestämt namn. Han ska få heta BraveBeauty fast kommer att kalla honom Black Beauty eller Blackie😃

Charlotte Kittenheart

Jag kommer nog inte att köpa den då den ser ut som en förvuxen welshponny, men många andra verkar gilla den :)

Diana Weststorm

Ja, jag tänkte exakt samma sak Charlotte så fort jag såg bilden! Ska kika lite närmare in-game på den och se om jag ska köpa :)

Allison Sunbridge

undrar vad den kommer kosta i och med att de sänkt priset på de orginala friesrarna och de frisiska sporthästarna! måste spara nu vill så gärna ha den! andalusiern jag sparar till får vänta, men namn till friesern? min orginala frieser heter Scarlet men jag funderar på att döpa denne till Pepper? vad tycker du Esme har du något förslag på namn? (hingst/vallack namn)

Nora Sleepyhurricane

Mst spara!
Min ska vara en valack/hingst
Namnförslag?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.