Chrome Pointer

What goes around comes around

  Ni vet att jag brukar säga att det är bättre att vara okänd än att vara ökänd? Sånt är bra att tänka på, särskilt i dessa tider där alla hetsar så galet efter att bli kända. Chilla lite va, livet är inte roligare för att folk skriker efter en.
 
   Roligare grejer nu! Då jag hade frågestund sist fick jag frågan om hur jag skulle lägga upp en uppdragskedja i SSO, om jag fick bestämma helt själv (fast inte huvudstory). Mitt svar blev att jag skulle vilja öppna upp Coyote Ranch från Sommarryttaren, introducera Hermans bror Coyote igen och sen börja med westernridning på ranchen. Pole bending, Barrel Racing och återuppta Reining och Trail från Sommarryttaren. Det var en sån där grej jag hittade på lite på fem minuter för att inte behöva sitta i flera timmar bara för att svara på en enda fråga, men det är absolut något jag skulle tycka var så sjukt kul! Ni vet att jag gillar Herman och hans brorsor, och jag stortrivs med Coyote Ranch. Kan ni tänka er de där fantastiska byarna i SSO? T ex Rockville och Beauvista från Vårryttaren är ju helt sanslöst vackra byar, tänk hur underbart om de fick en remake liksom Firgrove och Valedale?
 
   Penny och Umbreon - Umbra som är Quarter är en ultimat westernhäst
 
   Dagens stora fråga är - om ni fick lägga upp ett uppdrag helt själva i Star Stable Online (inte huvudstory), vad skulle det handla om?


Matilda Southtree

Hm... Jag tror jag skulle vilja bygga upp Dews två gårdar! Så att man kan ha hemstall i dem :D Eller så skulle jag vilja göra om "hästomhändertagandefaciliten" till ett hemstall (och ta bort dimman från hästarna, så den endast är på avstånd)! Det skulle då komma en del gula, och sen dagliga som man håller på med i ca en vecka, sen lite mer gula, och lite dagliga i en vecka, och sen så är det klart! :D På Dews gård i Epona så skulle det komma en ny ridklubb också, och senare så skulle de tävla mot Bobcats (Bulldogz också), och så skulle man få vara med och tävla! (För Bobcats, det är ju den man går med i som nybörjare ;) ) Hehe

Svar: Åh vilka kul idéer!
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Jag skulle också väldigt gärna rusta upp någon av Dews gårdar (helst båda två!). Tänk typ ryktesuppdrag i samma stil som när man byggde upp Vingårdens trädgård; man börjar så smått med att träffa personen som fått för sig att rusta upp det, och så får man hjälpa till med diverse saker i form av dagliga.

Så låser man upp fler och fler saker på gården allt eftersom man bygger upp ryktet: ett lopp över hedarna, köpa hästarna i försäljningsstallet, gårdens butik, och så till sist när man är populär eller beundrad kan man göra det till sitt hemstall! Båda gårdarna är ju så fantastiskt fina, så jag tycker man ska behöva jobba lite för att kunna bo där ^^

Svar: Skulle verkligen ÄLSKA att få vara med steg för steg och bygga upp ett omåde! Jag gillade verkligen Vingårdens trädgårdsmästare :D och det är helt sant, jag vet många som skulle vilja bo på både den ena och den andra gården!
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Åh ja! Skulle vara mysig om de kunde lägga till Coyotes ranch :D

Hm, vet inte kanske när man skulle fixa spökhuset från Sommarryttaren.

Svar: Oooh att hjälpa till att bygga spökhus nära Halloween kunde ju vara kul!
Esmeralda Silverforce

Charlotte Masterwater

Mer uppdrag om hästar! Det är ju ett hästspel trots allt. Jag tänker mig något i stil med att hjälpa Nathalie i New Hillcreststallet att ta hand om de hästarna, nu när de har det lite svårt.
Annars skulle en sorts tävling mellan Bobcats och Bulldogz vara väldigt roligt.
Tan pratade ju mycket om en bana som de skulle köra när man skulle ta foton till dem.

Annars så skulle jag dra till med något i Dinodalen.
T.ex. Att man en dag hittade något otroligt konstigt i en sån här sten som fynden brukar vara. Ska vi säga en bit av asteroiden som slog ner i Dino och sen så får man hjälp av Nic att undersöka vart den kom ifrån. Komma in till Akslandet maybe? ;)

Svar: Åh jag skulle också gärna ha mer om hästar! Jag har dock inget grepp om hur jag skulle vilja ha det, har du typ en vision om hur du skulle vilja att det såg ut?
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Oj, svår fråga. Jag har inte direkt några "önskeuppdrag", men jag har länge (typ ett-två år haha) velat att ha något uppdrag i western-stil, som gärna får ha något att göra med korna runt Silvergladebyn. Jag menar, har vi någonsin sett dem ha någon mening? Ser mest ut som förrymda gårdsdjur ju.
Iaf, hade varit att få driva dem någonstans, vart vet jag inte. Annars mer westerntema på spelet, eller kanske en helt ny ridstil, t.ex akademiskt. Tänk vad coolt med barocksadlar från tiden då Jon Jarl levde?! Hade väldigt gärna sett mer historia.

Helt plötsligt upptäckte jag ett par önskeuppdrag, haha!

Svar: Håller med om att akademiskt vore svinkul för jag vet knappt något alls om det och det vore jättekul att lära sig mer, men Jon Jarl kom till Jorvik 1218 och barocken var mellan 1500-1700 x) Asså driva kor, det har jag gjort i ett par hästspel genom åren, jag har en känsla av att det är något jag skulle avsky lika mycket som Landons kaninlopp men samtidigt är det något man faktiskt blir nyfiken på x)
Esmeralda Silverforce

Charlotte Masterwater

Sv:
Jorå, lite ideer kom jag på :)
En uppdragsserie där man skulle få kunna t.ex. Jobba i något av de olika stallen, sköta om hästarna i kanske 3 -4 dagar, mata , rykta mocka osv. men att man samtidigt skulle kunna få veta mer om hästar IRL.
Riktigt hästfakta liksom.

Eller en uppdragsserie där man skulle göra olika tillitsövningar med en häst av ens val. Gå över gångbrädor, lära hästen att lita på en, att det inte är farligt, hoppa över hinder som kanske skulle kunna vara skrämmade för en häst, gå förbi låtande föremål osv. Prova nya saker liksom. För att kunna komma närmare sin häst. Eller som en slags druidträning.

Om detta kom till spelet skulle jag göra det med min Andalusier, min soulrider häst <3

Svar: Åh, låter dökul! Tillitsövningar kan jag tänka mig lite som horsemanship, vore ju faktiskt jättekul och säkert också helt möjligt att göra! :D (nu då det går att leda hästen alltså haha) Och jag skulle gärna se något sånt, det ska ju vara så att man har ett starkt band till sina hästar och vad skulle kunna vara bättre?
Esmeralda Silverforce

Amanda Eriksson

Gud vilken super fin blogg:)

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Linnea Wolfbaker

Typ galleriauppdrag med massa kläder man får...

Älskar när man får saker från uppdrag haha..

Tilde Darkstorm

Åå.. Jag skulle vilja ha riktigt hästiga uppdrag som dem vi fick på Jorvikstallets öppethus dag, fast lite roligare. Typ att man hjälper någon att starta en ridskola. Först måste man kolla med rådsman om det finns en gård att köpa (då får personen köpa Dews gård i Epona), sedan måste de köpa riktigt bra och lugna ridskolehästar. Då åker personen och spelaren runt och provar hästar. När de köpt ungefär 4 stycken så flyttar de dem till gården. Så måste de köpa utrustning, så då ska spelaren rida till NHC och hämta en leverans med sadlar, träns, borstar, foder osv. Sedan ska dem sätta upp lappar om ridskolan så att folk vill komma. Sedan går det en dag och då har några ringt för att rida lektion. Och efter att jag hållt i en uteritt och lektion så ska det komma dagliga där jag kan rida ut med elever och hålla lektion.
Den här personen kan ju vara typ May.

Haha ja det var det jag tänkte på. Lite mer hästigt så där ;)


//Kram finaste Esme <3

Svar: Åh, låter ju supermys!
Esmeralda Silverforce

Arvella Waterdawn

Hej
Jag skulle vilja ha ett uppdrag där man får träffa spelarens föräldrar, ut och rida med de och massa olika grejer. Typ att det är i jorvik i en vecka varje år. Det skulle vara super mysigt. Typ att man skulle lära de att rida och att de fick rida på en av spelarnas hästar<3
Kram<3<3

Antoinette Silverforce

Oj svår fråga!😂💕Men skulle typ vilja få ett uppdrag om vattenkvarnen (eller vad det heter😂) som bara finns mitt ute i skogen i valedale.....Den bara är där...Skulle typ vilja att det är en höst som har blivit stulen och så får man typ syn på en häst transport och följer spåren som för till kvarnen och sedan så skulle man hitta hästen där inne men man skulle bli fångatagen och nån skulle komma och rädda en typ😂😂😂 Vet inte kom bara på det här snabbt😂 Men något med den där kvarnen som jag blir galen av då vi ALDRIG någonsin har fått höra om den eller någonting!😂💕

Svar: Åh, vore verkligen kul om något hände vid kvarnen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.