Chrome Pointer

Uäääh

   Jag hade tänkt försöka spela in videor idag men jag har suttit i TVÅ TIMMAR och försökt bli färdig med frågestunden. Så ENORMT många frågor som kom in att det är helt ofattbart, trodde verkligen inte att så många skulle skicka grejer... Jag skriver ändå väldigt fort, men det har verkligen tagit sin tid att beta igenom det här. Kan ju inte påstå att Blogg.se har varit hjälpsamt heller, sidan har gått upp och ner hela dagen och försvårat det här rätt mycket för mig.
 
 
   Ska försöka samla lite energi för att få ihop några avsnitt av PennyGirl ändå, det behövs faktiskt. Får väl stoppa huvudet utanför ett fönster så kanske man vaknar till, -13 grader är det här nu... xP
 
 
 
   Arkivbild för att Blogg.se är värdelöst idag och det går inte ens att ladda upp bilder... trött man blir.


Tuva Skyfall

Jag har också känt av buggarna, försöker fixa med en ny design men det skiter sig hela tiden haha. Iaf, vilken storlek använder du på text i inläggen? Gör, som sagt, en ny design och funderar på textstorlek. Tycker din är väldigt harmonisk och skön att läsa C:

Svar: På grund av alla buggar kan jag inte komma in i min HTML för att kolla, men jag gissar på mellan 10-12px!
Esmeralda Silverforce

Sally Hawklord

Haha:,D Tycker du att -13 e kallt? Här i Finland blir det -30 imorgonXD De e kallt!! Men -13 e nog lite kallt...

Svar: Jag är bara 1/8 finsk, jag är frusen (och ventilationen i min lägenhet är jättekul så jag har istappar hängandes från mina fönster - PÅ INSIDAN)
Esmeralda Silverforce

Allison Longyard

Får på riktigt panik!!
Uppdraget med Helga "luktar det rök?"
ute i Hollow Woods.
Det uppdraget finns inte någon stans, kan du hjälpa mig?
Sorry att det inte handlar om inlägget :/

Svar: Om du inte kan hitta uppdraget varken i uppdragsloggen eller i skogen så har du väl inte gjort det som krävs för att få uppdraget? xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.