Chrome Pointer

Tävling igångkickad

   Om ni vill ha chansen att vinna en redigering från mig kan ni pallra er över till @esmesilverforce på Instagram och delta i tävlingen jag just nu håller i! Jag stänger anmälningarna i morgon kväll.
 
   Hemma hos mig härjar influensan och jag tror nog att jag också har börjat bli dålig nu :( Är febrig iaf, så jag kommer nog försöka hålla mig sängliggande och hoppas att det hinner gå över till på måndag. Sjuktider vet ni! Får väl krypa ihop med laptopen och göra lite Wiki-fix, sånt behövs alltid!
 
 
   Då jag sätter igång att spela in SSO Ride Through igen är det inte så himla långt kvar tills Penny ska åka till Dark Core, faktiskt. Ser verkligen fram emot det! Det är liksom där det hela börjar på riktigt tycker jag nog, trots att jag minns hur exalterad man var då Gyllenåsarnas Dal öppnade och man gjorde uppdragen med Häxan Pi och försökte smita förbi fågelskrämmorna på Scarecrow Hill i flera veckor innan man fick en fortsättning på det hela. Jag har spelat in fram till episod 167 just nu, men jag tror inte jag kommer återuppta inspelningarna förrän jag skickat ut alla avsnitten. Ska bli sjukt kul att fortsätta och nu taggar jag också till nästa helg då jag ska spela in mer PennyGirl!


Stephanie Diamondfall

Är bilden från sso?

Svar: Yes, den är från då man besöker Dark Cores plattform för första gången!
Esmeralda Silverforce

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Ååh, nostalgi. Kommer också ihåg känslan när man fick komma in i GAD första gången. Var så sjukt övertaggad, haha :)
---
Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. Om barnmode, inredning och lite träning. Om vardagspuls, barnmat och mammaliv <3

Michelle Dragonhill

Krya på dig och din familj!

Jag tycker det är så kul att kolla på din SSO-ride through, blir lite nostalgisk när man kollar på dom :) Uppskattar verkligen att du lägger ner så mycket tid på din blogg och dina videos.

signe swordstar

Krya på dig Esme!!!

Tanja Riverbell

Din blogg e jätte fin esme! :D <3 Du är jätte duktig på fotoshop! Krya på dig :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.