Chrome Pointer

Så dumt att spela Pokémon!

   Så fort som jag börjar KAN jag inte sluta, det är helt hemskt! Vik hädan, beroendeframkallande spel! Nejmen jag vill så sjukt gärna spela Pokémon men jag har så mycket annat att göra så jag har gett mig själv spelförbud idag, haha. (Någon som bara sådär råkar ha en Gallade med Mean Look och Hypnosis som man kanske har lust att byta bort...? hehe)
 
   Planen idag är att snabbt som attan få in lite videomaterial inna jag ska iväg lite senare. Jag skulle dessutom behöva gå igenom min Fraps-mapp, som är full med bilder som ska användas på olika håll (mest på Jorvikipedia). Glöm inte att Jorvikipedia nu finns på Instagram (@Jorvikipedia), inom ett par veckor har nog jag och mina Admins hunnit komma in i schemat vi satt och det kommer hända roliga grejer där flera gånger i veckan :D
 
 


Enne

Hehe... Jag. Undrar också ifall du kan göra fler typ videos när du ritar hästarna på datorn 💗🎀

Svar: Jag tycker i ärlighetens namn inte att de videorna är särskilt roliga att göra, men det kanske händer att det blir fler sådana. Eftersom de flesta vill se spel blir det det som jag måste prioritera på kanalen :)
Esmeralda Silverforce

Juana

Vad heter pokemonspelet som du spelar?

Svar: Just nu spelar jag mest AlphaSapphire men jag äger också Diamond, Platinum, Pearl, HeartGold och SoulSilver, Black/White, Black2/White 2 samt X!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.