Chrome Pointer

Rensning på Jorvikipedia!

På Jorvikipedia har vi sedan start haft en lista med SSO-bloggar, och nu är det dags att rensa den för att bli av med alla raderade bloggar/bloggar som inte blivit uppdaterade på över ett år. Jag kommer själv börja titta på det senare idag, men kanske att mina Admins smygstartar innan mig...?

Om ni har SSO-bloggar som vill ha nya besökare, glöm inte att kika in på Jorvikipedia och lämna en länk så vi kan lägga till dem i listan! SSO-bloggar heter sidan - lämna en kommentar längst ner på sidan så fixar vi! ^^


Leah Pandalake

Såg hur du vart inne och storfixat här och där på alla möjliga sidor där de senaste dagarna. Otroligt med en så engagerad person! (matat dig med samma mening x antal ggr men jag menar det) Jorvikipedia är verkligen ett grymt hjälpmedel liksom en trevlig plats att bara kika in på för lite nördfakta.

Stort, stort beröm för skapandet av denna fantastiska wiki

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.