Chrome Pointer

Redigeringsläge

   Jag har idag, förutom att ha spelat in några videor, mest suttit och målat. Okej jag gick ut för att köpa godis också får det är obligatoriskt på lördagar, men Photoshop har varit öppet hela dagen. Jag är klar med nummer 1 av vinnarredigeringarna till min senaste Instaframtävling, men jag har ingen bakgrund till den och vet inte alls vad jag ska hitta på, haha. Vill inte ha snö i bakgrunden heller D: Hade helt förträngt den lilla detaljen då jag började med det här, haha, att den där förbaskade snön är kvar i spelet.
   Nu håller jag iaf på med nummer två, och det är så sjukt kul! Var så länge sedan jag hade tid att sitta dagar i sträck med sånt här och det är så sjukt avkopplande.
 
   Så här mycket brukar jag aldrig visa av en redigering innan den är klar, hehe, jag brukar hålla det så himla hemligt. Roligt blir det ändå att överraska vinnarna med en färdig redigering :D Det här ska faktiskt vara en Tinker (oops, spoiler alert haha) men jag har baserat den på en vit Shire för att få den extra snygga texturen i grunden.


Melissa Dragonnight

Gick in 21:00 och kollade din blogg sen såg jag att du inte hade uppdaterat något så jag laddade om sidan. Trodde självklart att jag gjorde det som vanligt i "onödan" men precis då la du ut det här! Lite bra sammanträffande! xD
Iallafall! Jag tycker att det ska bli jätteroligt att se vilka som är vinnare och även se resultatet från dina redigeringar! När jag har kollat dina andra redigeringar och jämför dina gamla med nu så ser man hur otroligt mycket du har utvecklats! Du är så sjukt duktig!
Lycka till att redigera alla bilder! <3

Svar: Gullig du är, tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Åhh vad spännande! Alltid lika grymt med nytt redigeringsmaterial från dig Esme c:

Michelle Dragonhill

Håller verkligen med Melissa, du utvecklas otroligt mycket hela tiden! Kollade igenom ditt redigeringsgalleri lite snabbt och jag förundras hur du har utvecklats sen du började redigera bilder. Både skuggningen och anatomin är sjukt mycket bättre nu än typ 2014 och jag tycker att dina bilder överlag är snyggare, som att det är bättre flow i de nyare ller något?

Hahah, vet inte vart jag ville komma med den här kommentaren, ville typ bara säga att det är jättekul att se folk utvecklas :)

Svar: Hahaha det är ju jäkla tur att man inte blir sämre iaf! (och tack!)
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Var lite komiskt att du redigerar just en tinker, för igår tänkte jag på tinkrar och hur coolt det skulle vara att äga en, då jag tycker de är otroligt fina hästar. Dina redigerade bilder är de snyggaste i hela världen, och jag kommer ALDRIG bli lika bra som du på det. Testade att redigera lite på en bild för nån vecka sedan, gick HELT ÅT SKOGEN med stora bokstäver, blev så sjukt dåligt, det slutade med att jag tröttnade och tog bort redigeringsprogrammet ehe.. Hade nog gått bättre på dator, men har ju ingen funkande, så fick ta iPaden! Dina redigerade bilder är helt MAGISKA! Hoppas du aldrig slutar redigera bilder. Och om du tycker jag kommenterar "för mycket" och så, i varje inlägg menar jag, så får du säga till mig. Det är faktiskt ok. Kram Grace (världens sämsta redigerare hahaha) <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.